Oyun ama 1 saat kullanıyorum genelllikle.Ne bilelim abicim, ne amaçla kullanıyorsun oyun render işi var mı, LLM çalıştırıyor musun?
8 GB düşük sistem gereksinimli oyunlar ve günlük kullanım için gayet yeterli. 4+4 Dual channel olması da güzel bir şey ama yükseltme konusunda dezavantaj.
Saati önemli değil, ne tür oyunlar?
Genellikle FPS oyunları. Valorant, GTA 5 gibi oyunlar. Hollanda'da yaşıyorum. Zenginim, 8+8 alabilirim. Burada ucuz zaten.Saati önemli değil, ne tür oyunlar?
Normalde oyun oynuyorsan yükselt geç derdim ama senin 4+4 olduğu için ikisi de değişecek. Eldekini satıp 8+8 almak zor olabilir gerek var mı ona bakalım.
Hocam peki değiştirmek mantıklı mı veya gereksiz mi?Saati önemli değil, ne tür oyunlar?
Normalde oyun oynuyorsan yükselt geç derdim ama senin 4+4 olduğu için ikisi de değişecek. Eldekini satıp 8+8 almak zor olabilir gerek var mı ona bakalım.
Yüksekllt günümüzde 8 GB az ya 8×2 16 yap yeterli olur.Genellikle FPS oyunları. Valorant, GTA 5 gibi oyunlar. Hollanda'da yaşıyorum. Zenginim, 8+8 alabilirim. Burada ucuz zaten.
Hocam peki değiştirmek mantıklı mı veya gereksiz mi?