Kask kamerası olarak kullanacağım, fiyatına değer mi?
Detaylar
Kim cevapladı?Wanhedaa
Çalışkan
Evet bu bütçeleri yakın olduğu için örnek olarak bunu gösterdim. Action 4 daha iyi.
Alınır. Sakın gopro'ya bulaşma. Son dönemde batmanın eşiğinde. Mikrofon adaptörünü dahi parayla satan bi firma. bataryaları ekstrem spor için uygun değil sonradan alman gerekiyor ama dji action da yanında gelen bataryası ekstrem batarya. Isınınca yada - 5 soğuğu görünce hemen kapanan bi ''AKSİYON'' kamerası olamaz. Action cam 4 çok daha iyi. Şuanda bu fiyata da alıncak en iyi action cam. üstelik insta tiktok gibi platformlar için dikey çekim de mümkün.
Teşekkürler, sanırım osmo alacağım. Normalde bütçem düşüktü ama 5 6K civarındaki kameralar çabuk cortluyormuş. SJCAM falan onlar. Almışken bari iyi olsun satarkende sıkıntı yaratmaz.
motosikletimle ve gezilerimde Gopro hero 6 ya kadar her serisini , Sjcam sj4000, sj5000x elite, eken h9r ve en son osmo kullandım. Gopro fanıyken (60 dk çekmesine ve şehir içinde durduğum zaman ısınıp kapanmasına rağmen) çok severdim. Ta ki osmo action u kullanana kadar. Ha onun da çekim açıcı çok dardı ama yeni modellerde düzelttiler. Kesinlikle osmo alın. Eminim pişman olmazsınızTeşekkürler, sanırım osmo alacağım. Normalde bütçem düşüktü ama 5 6K civarındaki kameralar çabuk cortluyormuş. SJCAM falan onlar. Almışken bari iyi olsun satarkende sıkıntı yaratmaz.
Instaya falan video atıyor musunuz?
Eskiden atıyordum. HDR çekimler çok işe yarıyordu.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-