Detaylar
Kim cevapladı?Daffy Duck
Üstün
ATS hiç oynamadım ama DLC'siz ETS 2 çok oynadım. Bence ETS 2.
ATS daha iyi bence ya. DLC'ler cracklenebilir bu arada.
EYPROTR
Uzman
ATS daha iyi bence ya. DLC'ler cracklenebilir bu arada.
Daha önceden crackli kullanıyordum fakat virüs çıkar diye korkuyorum. Daha önce tararttığımda virüs çıkmıyordu ama Windows Dosya Gezgini'ni çökertiyordu açılışta filan bende format atmak zorunda kalmıştım.
CreamInstaller kullanabilirsiniz. Doğru yerden indirdiğiniz sürece sorun olmaz çoğu oyunda da çalışıyor.Daha önceden crackli kullanıyordum fakat virüs çıkar diye korkuyorum. Daha önce tararttığımda virüs çıkmıyordu ama Windows Dosya Gezgini'ni çökertiyordu açılışta filan bende format atmak zorunda kalmıştım.
EYPROTR
Uzman
Creamınstaller kullanabilirsiniz. Doğru yerden indirdiğiniz sürece sorun olmaz çoğu oyunda da çalışıyor.
Hocam bir yerde görmüştüm yanlış görmediysem, Steam üzerinde satın alındı olarak filan gösteriyormuş galiba. Peki bu Steam için bir sorun yaratır mı? Çalınma, ban yeme gibi riskleri var mı acaba bir bilginiz var mı?
Creamınstaller kullanabilirsiniz. Doğru yerden indirdiğiniz sürece sorun olmaz çoğu oyunda da çalışıyor.
Kendi sitesi var galiba, bir de GitHub'da var hangi yerden indirmeliyim?
Reddit üzerinden indirin hocam. Pinlenmiş başlıkta var.Hocam bir yerde görmüştüm yanlış görmediysem, Steam üzerinde satın alındı olarak filan gösteriyormuş galiba. Peki bu Steam için bir sorun yaratır mı? Çalınma, ban yeme gibi riskleri var mı acaba bir bilginiz var mı?
Kendi sitesi var galiba, bir de GitHub'da var hangi yerden indirmeliyim?
CanPatrioTic
Yetkin
ATS'nin yolları ETS2'ye oranla daha güzel ben olsam ATS tercih ederdim.Ben daha çok modifiyemi yapıp uzun yola çıkıyorum her iki oyunda da ama hangisi DLC'siz daha çok sarar ona göre o oyunu indirecektim. Sizce hangisi daha çok sarar?
Yeni konular
-
-
-
Çin'de 1.5 milyon takipçisi bulunan köpek kaçırıldı ve yedirildi
- Dagster3532
-
Giyim Casio saatlerde %10 indirime ek 300 TL kupon fırsatı
- Caner Uncu
-
-
-