EYPROTR

Uzman
Ben daha çok modifiyemi yapıp uzun yola çıkıyorum her iki oyunda da ama hangisi DLC'siz daha çok sarar ona göre o oyunu indirecektim. Sizce hangisi daha çok sarar?

Bende ETS 2 DLC'siz vardı, internetten indirmiştim tüm DLC'leri ve çalışıyordu.

Hangisi sarar diyorsanız, size kalmış.

Daha önceden crackli kullanıyordum fakat virüs çıkar diye korkuyorum. Daha önce tararttığımda virüs çıkmıyordu ama Windows Dosya Gezgini'ni çökertiyordu açılışta filan bende format atmak zorunda kalmıştım.
CreamInstaller kullanabilirsiniz. Doğru yerden indirdiğiniz sürece sorun olmaz çoğu oyunda da çalışıyor.

Creamınstaller kullanabilirsiniz. Doğru yerden indirdiğiniz sürece sorun olmaz çoğu oyunda da çalışıyor.

Hocam bir yerde görmüştüm yanlış görmediysem, Steam üzerinde satın alındı olarak filan gösteriyormuş galiba. Peki bu Steam için bir sorun yaratır mı? Çalınma, ban yeme gibi riskleri var mı acaba bir bilginiz var mı?

Creamınstaller kullanabilirsiniz. Doğru yerden indirdiğiniz sürece sorun olmaz çoğu oyunda da çalışıyor.

Kendi sitesi var galiba, bir de GitHub'da var hangi yerden indirmeliyim?

Hocam bir yerde görmüştüm yanlış görmediysem, Steam üzerinde satın alındı olarak filan gösteriyormuş galiba. Peki bu Steam için bir sorun yaratır mı? Çalınma, ban yeme gibi riskleri var mı acaba bir bilginiz var mı?

Kendi sitesi var galiba, bir de GitHub'da var hangi yerden indirmeliyim?
Reddit üzerinden indirin hocam. Pinlenmiş başlıkta var.