Detaylar
Kim cevapladı?Heitaus 101
Üstün
Evet, 3 Eylül de çıkışını yaptı. Şu an için sadece NBA 2K27'de kullanılabiliyor. İnternet üzerinde dolaşan DLSS 5 videoları ise orijinal sürücü desteği ile değil, modcuların bir açık yakalamasıyla sızdırıp optimize ettiği dosyalar.
Captain Skriniar 101
Üstün
Kademeli olarak çıkıyor diyebiliriz. NBA 2K27'de kullanılabiliyor.
Denemek için şu konuya bakın:
Fakat orijinal değildir bu.
Denemek için şu konuya bakın:
Rehber Konu 'DLSS 5 nasıl kurulur?'
Sadece RTX 50 serisi içindir.
Forumda konu açmıştım ama yardımcı olan olmadı. Forum epey cansız açıkçası son zamanlarda. Ben de o kervana katıldım. Yine de çok basit bir rehber paylaşmak istedim. DLSS 5 için uğraşmanıza hiç gerek kalmayacak.
Öncelikle linkini vereceğm GitHub sayfasından DLSS5-Swapper (tercihen portable sürümü) indiriyoruz. İndirdikten sonra oyun klasörünü programa atıyoruz. Kendisi .exe'yi vs. görüyor. Install DLSS5 diyorsunuz. Oyuna girdikten sonra Home tuşuna basıyorsunuz ve açılıyor, bu kadar.
F6 tuşu ile de DLSS5'i açıp kapatarak farka bakabiliyorsunuz. Ben AC Black...
Forumda konu açmıştım ama yardımcı olan olmadı. Forum epey cansız açıkçası son zamanlarda. Ben de o kervana katıldım. Yine de çok basit bir rehber paylaşmak istedim. DLSS 5 için uğraşmanıza hiç gerek kalmayacak.
Öncelikle linkini vereceğm GitHub sayfasından DLSS5-Swapper (tercihen portable sürümü) indiriyoruz. İndirdikten sonra oyun klasörünü programa atıyoruz. Kendisi .exe'yi vs. görüyor. Install DLSS5 diyorsunuz. Oyuna girdikten sonra Home tuşuna basıyorsunuz ve açılıyor, bu kadar.
F6 tuşu ile de DLSS5'i açıp kapatarak farka bakabiliyorsunuz. Ben AC Black...
- ShadowLegion
- dlss dlss 5 kurulum
- Forum: Aygıt Sürücüleri
Fakat orijinal değildir bu.
Tahmini olarak bu senenin sonlarına doğru yaygınlaşmaya başlar.Peki genel olarak çoğu oyuna ne zaman çıkar tahmini?
Heitaus 101
Üstün
En erken 2027 yılının ortaları-sonları.Peki genel olarak çoğu oyuna ne zaman çıkar tahmini?
Joseph Joestar 6
Uzman
İlerde muhtemelen çoğu oyuna yayılır.
avkila.tech
Uzman
- Makaleler
- 1
Çıktı ama çıkmadı. NBA 2k27'de var ancak diğer oyunlarda yok, zorla driver mod ile falan ekliyorlar da sonuç tırt oluyor.
The Semih 101
Üstün
- Makaleler
- 1
DLSS 5 diyince garip oluyor. Neural Rendering aslında teknolojinin ismi; çakal Nvidia DLSS ismiyle pazarlıyor. DLSS 5 ama hala Preset K-M-L kullanıyor.Arkadaşlar, bu sosyal medyada popüler olan DLSS 5 çıktı mı? Çıktıysa nasıl kullanırım?
xxxZAURxxx 61
Uzman
Ekran kartlarını daha nasıl eksiltebilirler ki diye düşünürken adamlar bombayı patlatıyor.
5090 gibi dev bir canavarın sırtını Nvidia kendisi yere vurabiliyorsa ekran kartı alanlar düşünsün artık.
Şimdi de DLSS-5 ile oyunları çok rahat oynayın ayağına RTX-6000 serisi kartları millete dürümler`ler.
Onboard`la 2d oyunlar oynar keyfime bakarım, ben ekran kartı felan almiyicam para yerine duvar kağıdı yesinler artık.
Ne yapay zekaymış arkadaş, herşeye salça olmuş.
5090 gibi dev bir canavarın sırtını Nvidia kendisi yere vurabiliyorsa ekran kartı alanlar düşünsün artık.
Şimdi de DLSS-5 ile oyunları çok rahat oynayın ayağına RTX-6000 serisi kartları millete dürümler`ler.
Onboard`la 2d oyunlar oynar keyfime bakarım, ben ekran kartı felan almiyicam para yerine duvar kağıdı yesinler artık.
Ne yapay zekaymış arkadaş, herşeye salça olmuş.