Rehber DLSS 5 en performanslı şekilde nasıl kullanılabilir?

Eline sağlık paylaşım için. Yanlış anlama ama şu konu altında ben de insanları alakasız yönlere çekecek şekilde bir takım yorumlar yaparsam ilk başta senin için, sonra konu altında merak edip okuyanlar, özellikle haberi olmayıp bilmeyenler için yanlış olur. Senden de benim için aynı anlayışı istiyorum. Thanks.

Örnek öğrenmek için sana soru soran "Ne kadar FPS farkı oluyor hocam ortalama?" üzerine olayları saptırsam çok basit bir şekilde, mesela bir bilmeyen gibi, bu senin için yorucu olduğu kadar ortalığı alakasız şekilde karıştırmak olur. Yani merak eden kişinin anlayacağı şey için daha çok. Kimse istemez bunun olmasını. Bilmeyen kişide, özellikle anlayan kişi ortalığı karıştıracak şekilde yorum yapmaz. Her şeyi geçtim kendi FPS konusunu ilgilendiren bir konuyu tutup Etherner kartına kanıtlı bir şekilde testler yaparak kanıtlayabilirim. Ama ne alaka olur di mi ? Çünkü konu belli. Sorularda bu yönde olur. Yoksa soruyu soran kişi "fark" konusuna değinmez. Ben de bu farkları buraya yazacağıma, gider kendime ayrıca konu açarım, açıyorumda, ama alanımız sanırım farklı. O yüzden rica ediyorum kendi konularına yönelebilirsin. GPU içinde, "Real Frekans" içinde aynı ya da tek bir konu üzerinde paylaşım yapabilirsin.

Sana ait konunun ne olduğu belli olan bir konuya alakasız gibi bir mesaj yazmak zorunda kaldığım için üzgünüm. Aramızda kişisel bir şey yok, kimseylede olmasını istemem. Çünkü aramızda bir diyalog geçti, her şeyi geçtim bana bilmediğim bir konuda yardımcı olmaya çalıştın. Eminim bu yapıda birisin, ama anladın beni dostum işte hassas olabiliriz, sen de olabilirsin haklı olarak.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…