Yakuza 63
Uzman
İşlemci: 9950X3D
Ekran Kartı: RTX 5080
Cyberpunk 2077'den biraz esintiler olacak.
Performans kaybı ya %1 ya da yok gibi bir şey ama bunun karşılığında görüntü kalitesindeki netlik inanılmaz artmış.
Görüntü kalitesi konusunda Path Tracing açıkken 2K DLSS-Q'nun altına inmemeniz gerekiyordu ama bu yeni transformer modelinde görüntü keskinliği ve netliği çok iyi düzeltilmiş. DLSS-Performance açtım ve sanki eski D Preset DLSS-Q ile ya aynı ayarda ya da daha iyi geldi. 720P'den 2K'ye bu kadar iyi upscale olacağını düşünmemiştim, eğitim datası bayağı iyiymiş.
Gözlemler: Preset D varsayılan Transformer modeli idi bu kendi upscaleri ve Denoiser'i ile geliyor. Şu an şaka gibi ama 2K'de DLSS performance Preset F yapınca Preset D kalitesini alıyorsunuz ve FPS yükseliyor. Bu olay ile 5070 Ti'lara gecikmesiz Path Tracing yolu açılmış oldu.
Transformer 4.5 DLSS-Q ise hala DLAA kadar değil ama ona çok yakın, görüntü kalitesi memnun etti.
2K DLSS-Q-Path Tracing ON-Default D presetTransformer-FPS Sabit görüntü:
2K DLSS-Q-Path Tracing-DLSS 4.5 Transformer sabit görüntü "Ön Ayar F":
2K DLSS-Performance-Path Tracing-DLSS 4.5 Transformer "Ön Ayar F":
2K Çözünürlük DLSS 4.5 Transformer Sabit görüntü:
DLAA:
DLSS-Q: 1706×960
DLSS-Balanced: 1493×840
DLSS Performance: 1280×720
DLSS Ultra Performance: 853×480
Ekran Kartı: RTX 5080
Cyberpunk 2077'den biraz esintiler olacak.
Performans kaybı ya %1 ya da yok gibi bir şey ama bunun karşılığında görüntü kalitesindeki netlik inanılmaz artmış.
Görüntü kalitesi konusunda Path Tracing açıkken 2K DLSS-Q'nun altına inmemeniz gerekiyordu ama bu yeni transformer modelinde görüntü keskinliği ve netliği çok iyi düzeltilmiş. DLSS-Performance açtım ve sanki eski D Preset DLSS-Q ile ya aynı ayarda ya da daha iyi geldi. 720P'den 2K'ye bu kadar iyi upscale olacağını düşünmemiştim, eğitim datası bayağı iyiymiş.
Gözlemler: Preset D varsayılan Transformer modeli idi bu kendi upscaleri ve Denoiser'i ile geliyor. Şu an şaka gibi ama 2K'de DLSS performance Preset F yapınca Preset D kalitesini alıyorsunuz ve FPS yükseliyor. Bu olay ile 5070 Ti'lara gecikmesiz Path Tracing yolu açılmış oldu.
Transformer 4.5 DLSS-Q ise hala DLAA kadar değil ama ona çok yakın, görüntü kalitesi memnun etti.
2K DLSS-Q-Path Tracing ON-Default D presetTransformer-FPS Sabit görüntü:
2K DLSS-Q-Path Tracing-DLSS 4.5 Transformer sabit görüntü "Ön Ayar F":
2K DLSS-Performance-Path Tracing-DLSS 4.5 Transformer "Ön Ayar F":
2K Çözünürlük DLSS 4.5 Transformer Sabit görüntü:
DLAA:
DLSS-Q: 1706×960
DLSS-Balanced: 1493×840
DLSS Performance: 1280×720
DLSS Ultra Performance: 853×480