Destek Ekibi

Resmî Hesap
Makaleler
1
DLSS 5 Swapper ile kurulumu yaptım ve programda kurulum başarılı/Installed olarak görünüyor ancak oyun içerisinde F8 tuşuna bastığımda overlay menüsü açılmıyor. Overlay seçeneğini ayarlardan etkinleştirmeme rağmen F8 herhangi bir tepki vermiyor. Bazı oyunlarda da aynı durum yaşanıyor. DLSS 5 Swapper'da F8 kontrol menüsünün açılmamasının sebebi ne olabilir?

Böyle otomatik programlar değil de yarı manuel/manuel kullandığım için bu tip şikayetlere baka kalıyorum sadece.
Swapper native DLSS desteği olmayan oyunlar için iyi hocam.

Ayrıca o bizim manuel PreSR Multipass mesela Resonance oyununda inject etmedi, çalışmadı hiç bir türlü DLSS5.

Swapper çalıştırdı, yine 350Wlar tabii 4K renderdan dolayı ama görüntüyü bozdu.

DLSS5 konusunda artıı düşüncem değişti. Nispeten eski oyunlar için iyi ama son yapımlar DLSS 4.5 Quality ve RT ile yeterince iyi.

Swapper native DLSS desteği olmayan oyunlar için iyi hocam.

Ayrıca o bizim manuel PreSR Multipass mesela Resonance oyununda inject etmedi, çalışmadı hiçbir türlü DLSS5.

Swapper çalıştırdı, yine 350W'lar tabii 4K renderdan dolayı ama görüntüyü bozdu.

DLSS5 konusunda artıı düşüncem değişti. Nispeten eski oyunlar için iyi ama son yapımlar DLSS 4.5 Quality ve RT ile yeterince iyi.

O oyun bende olsa bakardım ona, DLSS desteği olan oyunda sıkıntı çıkarmaması lazım, dosya taraflarında bir takım eksiklikler olabilir, RDR2 mesela biraz farklıydı kurulumu.

Bununla ilgili vakit olduğunda bir rehber iyi olur. Vaktiniz olursa.

Optiscaler DLSS olan oyunlarda her türlü çalıştırıyor, Resonance'de DLSS desteği varmış mesela, eski oyununda yokmuş.

DLSS hiç yoksa şu an mecburen Renodx+DLSS 5 Feeder ile iş çözülüyor.

Resonance'de DLSS olduğundan dolayı çalışması gerek.

Elle manuel yapabiliyorsan dene.

Optiscaler DLSS olan oyunlarda her türlü çalıştırıyor, Resonance'de DLSS desteği varmış mesela, eski oyununda yokmuş.

DLSS hiç yoksa şu an mecburen Renodx+DLSS 5 Feeder ile iş çözülüyor.

Resonance'de DLSS olduğundan dolayı çalışması gerek.

Elle manuel yapabiliyorsan dene.
Denedim hocam, çalışmadı maalesef.

İndirmeyi de buradan yapmıştım. Hatta kurarken version.dll'den tut da standar .dll'ler dahil denedim. RTSS ayarlarında Microsoft API Hook vs. denedim, OptiScaler inject ediyor ama Neural Rendering asla çalışmadı. Çok şaşırdım yepyeni oyunda çalışamamasına.

RDR2 farklı dediniz mesela neyi farklıydı kurulumun?