Detaylar
Kim cevapladı?RTX 4060'ta 4x açmak için kullanabilirim. Konu için teşekkürler.
Legendnoobe
Uzman
RTX4070M ile Cyberpunk'ta denedim 4X framegen ile her şey ultrada 160 civarı bir FPS oluyor ama gecikme 50-70ms civarı yine oynanabilir sayılır modculara helal olsun.
RTX4070M ile Cyberpunk'ta denedim 4X framegen ile her şey ultrada 160 civarı bir FPS oluyor ama gecikme 50-70ms civarı yine oynanabilir sayılır modculara helal olsun.
Gecikme nasıl o kadar fazla oluyor ya?
Ben 4060 ve Ryzen 5 5600x ile denedim. Spider-Man 2 ve Expedition 33'te stabil +180 FPS ile gecikme artışı olmadan oynayabildim.
Bunları denerken Reflex ayarı "On + Boost" seçiliydi ve NVIDIA ayarlarından "Low Latency Mode" kapalıydı.
Legendnoobe
Uzman
Bende'de reflex ayarları açıktı.
Gecikme nasıl o kadar fazla oluyor ya?
Ben 4060 ve Ryzen 5 5600x ile denedim. Spider-Man 2 ve Expedition 33'te stabil +180 FPS ile gecikme artışı olmadan oynayabildim.
Bunları denerken Reflex ayarı "On + Boost" seçiliydi ve NVIDIA ayarlarından "Low Latency Mode" kapalıydı.
Gecikme değerlerine Afterburner üzerinden mi baktınız? Eğer başka bir uygulamadan baktıysanız söyler misiniz? Bir de oradan bakayım.
Legendnoobe
Uzman
Gecikme değerlerine Afterburner üzerinden mi baktınız? Eğer başka bir uygulamadan baktıysanız söyler misiniz? Bir de oradan bakayım.
DLSS enablerin kendi arayüzünden.
Onun kendi arayüzü mü var mış? Optiscaler'ı mı diyorsunuz?
Hangi tuşla açılıyor hocam?
Legendnoobe
Uzman
Klavyenin sol üstündeki é tuşu ile.
hizliresim.com
RTX açık Ultra-yüksek 4X Frame Generation durum bu bende.
ngg85ue.png - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 19 Şubat 2026 tarihinde yüklendi, 1920×1080 piksel çözünürlüğünde, PNG formatındadır. — ID: ngg85ue
Son düzenleme:
Klavyenin sol üstündeki é tuşu ile.
![]()
ngg85ue.png - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 19 Şubat 2026 tarihinde yüklendi, 1920×1080 piksel çözünürlüğünde, PNG formatındadır. — ID: ngg85uehizliresim.com
RTX kapalı, DLSS kalite modunda 4x frame-gen. 40-65 ms gecikmeyle oynatıyor. Eski ayarlarımla deneyince de aynı gecikme değerlerini veriyor. Yani gecikme artışı olmadan oynanabiliyor rahatça. Müthiş bir iş yapmışlar.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-