Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
FPS düşükse FG görüntüyü bozuyor ghosting yapıyor. DLSS'nin bozduğunu görmedim.
Selam, RTX 3060 Ti ile kendi deneyimime göre DLSS gözle görülür bir bozulma yapmıyor. Tabii oyundan oyuna göre değişebilir bu durum.
Cyberpunk'ta performans modunda dahi görüntüde bir bozulma yaşatmadı. Frame Generation desteklemediği için AMD'nin özelliğini açtım FG için, o da pek bozmadı.
Bence bunu en iyi sen test edersin; açınca bir şey olmuyor. Açıp dene, düşüş yaşatmazsa kullan. Çünkü FPS olarak bayağı faydalı.
Cyberpunk'ta performans modunda dahi görüntüde bir bozulma yaşatmadı. Frame Generation desteklemediği için AMD'nin özelliğini açtım FG için, o da pek bozmadı.
Bence bunu en iyi sen test edersin; açınca bir şey olmuyor. Açıp dene, düşüş yaşatmazsa kullan. Çünkü FPS olarak bayağı faydalı.
Hocam zaten 768p monitör kullanıyorum. Upscale ile falan 1920x1080 çözünürlükteyim.Selam, RTX 3060 Ti ile kendi deneyimime göre DLSS gözle görülür bir bozulma yapmıyor. Tabii oyundan oyuna göre değişebilir bu durum.
- Makaleler
- 6
Ben RTX 3060 12 GB kartta modla, gayriresmi bir yontemle FG actigimda bile belirgin bir goruntu bozulmasi yasamadim cogu oyunda. Sen resmi destekli bir kartta buyuk ihtimalle hicbir sorun yasamazsin. Tabii base FPS cok dusukse kesin olmamakla birlikte bazen cok sorun yasatiyor. Saf olsun, DLSS ile olsun base FPS en az 50-60 seviyesinde olursa Frame Gen daha saglikli calisir.
Güncel DLSS bozmuyor lakin FSR 3.1.5 bile hala ghosting yapıyor kalitede.
O çözünürlükte DLSS daha kötü hale getirir. 1080p için bile tam olarak önerilmiyor.Hocam zaten 768p monitör kullanıyorum. Upscale ile falan 1920x1080 çözünürlükteyim.
Mr.Patrick Jane
Uzman
Oyundan oyuna DLSS Presetlerinin performansı değişkenlik gösteriyor ama çoğu oyunda DLSS 4 PRESET K görüntüde bir sorun oluşturmuyor sadece Ultra Performans modunu kullanmayın yeterli. Frame Gen ise kaplama da sorun değilde ghosting ve input lag yaratabiliyor onu da preset A ve DLSS Upscaleingi Performans moduna alınca dengeleyebiliyorsun.
FPS düşüyor ama.O çözünürlükte DLSS daha kötü hale getirir. 1080p için bile tam olarak önerilmiyor.
Hocam hep quality açıyorum zaten.Oyundan oyuna DLSS Presetlerinin performansı değişkenlik gösteriyor ama çoğu oyunda DLSS 4 PRESET K görüntüde bir sorun oluşturmuyor sadece Ultra Performans modunu kullanmayın yeterli. Frame Gen ise kaplama da sorun değilde ghosting ve input lag yaratabiliyor onu da preset A ve DLSS Upscaleingi Performans moduna alınca dengeleyebiliyorsun.
Yeni konular
-
-
-
-
Telefondan bilgisayara dosya aktarmak için hangi program kullanılmalı?
- Koneko Toujou
-
-
-
-