DLSS'nin sanıldığı kadar iyi olmaması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ReznooW
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 44
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    dlss
Yemin ediyorum oyunlardan soğudum ya.

Tam olarak ben. Güncel yapımların %99'una bakmıyorum bile. Çok nadiren başyapıtlar çıkıyor. Onun dışında hep eski oyunlardayım. Emek hep oralarda var.

Ne DLSS3 var ne de başka bir şey, sadece bir kere parayı verip düzgün optimizasyona ve özgün bir yapıma sahip oluyorsun.

2 yıl önce bunla ilgili bir konu açmıştım. RDR 2'de DLSS görüntüyü baya çöp yapıyordu. Şu an hala kullanmıyorum ama bir miktar gelişmiştir diye düşünüyorum.

Sıfır alınmaz 2. el alacaksın zaten, param güvende ile alırsan sorun yaşamazsın.
Tabi konu açarsan daha iyi olur.

Evet hepsi 3 fanlı, 2 fanlı varsa da ben görmedim.
Üç fanlı olması yüzünden hiç alasım gelmiyor. Hedefim 1080p ultra ayarlarda 60 FPS oynamak oyunları.

DLSS geldi mertlik bozuldu. Skywind yeni çıkacak diğer oyunlardan bana daha çok heyecan veriyor.

DLSS'i geçtim, DLSS açtığına değecek oyun yok piyasada. Hepsi birbirinin kopyala yapıştırı gibi. Yapsalar bile yarımyamalak, zero day patch yok bir şey yok. Eskiden öyle miydi?
O da doğru hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…