klaizee

Üstün
En son masaüstünden arkadaşla konuştuktan sonra mobil'e geçtim. DM üzerinde bir görsel arıyordum, mesajlar yüklenemedi falan demeye başladı. Yaklaşık 1 saattir yok. Web'den girmeyi denedim, tamamen boş gözüküyor. Masaüstü de aynı şekilde tamamen boş gözüküyor. Diğer kısımlarda bir sorun yok; postlar, reels videoları hepsi akıyor. DM kutusunu kullanamıyorum. Hesap değiştirmeyi denedim, diğer hesaplarda sorun yok. Nasıl çözerim bunu?

En son masaüstünden arkadaşla konuştuktan sonra Mobil'e geçtim. DM üzerinde bir görsel arıyordum, mesajlar yüklenemedi falan demeye başladı. Yaklaşık 1 saattir yok. Web'den girmeyi denedim, tamamen boş gözüküyor. Masaüstü de aynı şekilde tamamen boş gözüküyor. Diğer kısımlarda bir sorun yok; postlar, Reels videoları hepsi akıyor. DM kutusunu kullanamıyorum. Hesap değiştirmeyi denedim, diğer hesaplarda sorun yok. Nasıl çözerim bunu?

Bende de aynı sorun var teknik arıza muhtemelen.

Aynı sorun bende de vardı, az önce düzeldi. Ama mesajlarım geç gidiyor hala

En son masaüstünden arkadaşla konuştuktan sonra Mobil'e geçtim. DM üzerinde bir görsel arıyordum, mesajlar yüklenemedi falan demeye başladı. Yaklaşık 1 saattir yok. Web'den girmeyi denedim, tamamen boş gözüküyor. Masaüstü de aynı şekilde tamamen boş gözüküyor. Diğer kısımlarda bir sorun yok; postlar, Reels videoları hepsi akıyor. DM kutusunu kullanamıyorum. Hesap değiştirmeyi denedim, diğer hesaplarda sorun yok. Nasıl çözerim bunu?

Hocam, Instagram'ın kendi sorunu; yani sorun sende değil. Güncellemeden sonra düzelir sürekli bozuyolar güncelleyeceğiz diye.

Hocam, Instagram'ın kendi sorunu; yani sorun sende değil. Güncellemeden sonra düzelir sürekli bozuyolar güncelleyeceğiz diye.

Bende de profil değiştirme bozuk şu an. Profil değiştiriliyorda kalıyor.

Son düzenleme: