İyi akşamlar, sorun başlıktaki gibi. X'e PC'den girince +1 olarak gözüküyor gelen mesajlar ama mobilden girince mesaj gelince hiçbir +1 falan gözükmüyor. Nasıl çözerim? Güncellemeleri yaptım, önbelleği temizledim, hesaptan çık gir yaptım hala aynı.
Detaylar
Kim cevapladı?Guilty Conscience
Üstün
Uygulama içindeki veri tasarrufunu kapatıp telefonun arka planda uygulama yenileme iznini kontrol etmeni öneririm. Arka planda yenileme açık olmalı.
Arka planda yenileme ayarı nerede tam olarak? Ayarlarda bulamadım. Veri tasarrufu ayarı kapalı.Uygulama içindeki veri tasarrufunu kapatıp telefonun arka planda uygulama yenileme iznini kontrol etmeni öneririm. Arka planda yenileme açık olmalı.
Guilty Conscience
Üstün
iOS için Ayarlar > Genel > Arka Planda Uygulama Yenileme kısmından, Android içinse Ayarlar > Uygulamalar > X > Mobil Veri altındaki “Arka plan verisi” İsminde. olması lazım kontrol edebilirsin.Arka planda yenileme ayarı nerede tam olarak? Ayarlarda bulamadım. Veri tasarrufu ayarı kapalı.
O da açıkmış hocam. Neden gözükmüyor anlam veremedim hiç bir yerde de çözüm bulamadım.iOS için Ayarlar > Genel > Arka Planda Uygulama Yenileme kısmından, Android içinse Ayarlar > Uygulamalar > X > Mobil Veri altındaki “Arka plan verisi” İsminde. olması lazım kontrol edebilirsin.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet