emilbreivik

Uzman
Resimler galerideyken çok kaliteli ve net. Ama DM'den o resimleri atınca, resmin kalitesi 1080p'den 360p'ye düşüyor gibi resmen. Aşırı bulanıklaşıyor, bunun sebebi nedir, nasıl düzeltebiliriz?

Instagram ayarlarında ''Medya Kalitesi'' kısmı;

• Daha Az Hücresel Veri Kullan : Kapalı
  • En Yüksek Kalitede Yükle : Açık
  • HDR Medya İçeriklerinin Gösterilmesini Devre Dışı Bırak : Kapalı

iOS kullanıyorsan; Instagram, görselleri Android cihazlarda iOS kalitesinde gösteremediği için kasıtlı olarak düşürüyor.

Alternatif olarak bir de PC'den deneyebilirsiniz.

Bunu WhatsApp'ta yapıyor. Büyük ihtimal sunucularda ki yükü azaltmak için.

iOS kullanıyorsan; Instagram, görselleri Android cihazlarda iOS kalitesinde gösteremediği için kasıtlı olarak düşürüyor.

Alternatif olarak bir de PC'den deneyebilirsiniz.

iOS kalitesi ile ne alakası var? Metanın yaptığı saçmalıktan başka bir şey değil. Telegram neden tam boyutlu aynı kalite gönderebiliyor da meta grup gönderemiyor?

iOS kalitesi ile ne alakası var? Metanın yaptığı saçmalıktan başka bir şey değil. Telegram neden tam boyutlu aynı kalite gönderebiliyor da meta grup gönderemiyor?
Bunu bana değil, Meta'ya sorun. Yıllardır süregelen bir olay bu. Hikaye paylaşırken bile mevcut kalitenin altında paylaşır her zaman. iOS kullanan adamla Android kullanan adamın arasındaki kaliteyi eşit tutmak için.

Bunu bana değil, Meta'ya sorun. Yıllardır süregelen bir olay bu. Hikaye paylaşırken bile mevcut kalitenin altında paylaşır her zaman. iOS kullanan adamla Android kullanan adamın arasındaki kaliteyi eşit tutmak için.

Ben size soru sormadım bunun metanın yaptığı bir durum olduğunu belirttim. Telegram aynı kalitede gönderebiliyorsa meta grupta bunu yapabilir kasıtlı yapmıyor o ayrı konu tabii ki.