Tam olarak öyle, makale de yazmıştım zaten ama ilk bulunan amino asit bu değil. Yani daha önce de birçok kez amino asit ve mineral buldular. Ve evet, bu bir nevi uzayda yaşama kanıt olabilir ama ne yazık ki bilim insanlarının vermiş olduğu bilgiler ışığında asteroit veya göktaşları bizlere kısıtlı bilgiler verdiğinden tam gerçeğe ulaşamıyoruz, burda da tam olarak böyle bir durum söz konusu.
Makaleyi okuyamadım maalesef müsait bir zamanda okuyacağım aydınlatma için teşekkür ederim.

Ben hala yaşamın nasıl oluştuğunu kafama hiç bir şekilde oturtamadım. Hadi onu oturttum diyelim, evren boşluktan nasıl var oldu. Sırf bunlar yüzünden Tanrı'nın var olduğunu düşünüyorum.

Ayrıca evrim teorisi gibi şeylerin insanları ateizme yönelttiğine dair iddialar var. Hatta bu yüzden okullarda biyoloji okutulmasın diyen tipler bile var -Tanrı akıl fikir versin-. Ama ilginç bir şekilde yaşamın yapısını anladıkça bir tasarım olduğunu düşünmeye başladım. Hatta ateizme çok yakınken bir Tanrının varlığından emin olup deist oldum bile diyebilirim. Cidden özellikle primat türünden canlıların kompleks, karmaşık hücresinden tut organlarına kadar mükemmel yapısı insanı hayretler içinde bırakıyor.