DNA ve RNA’yı oluşturan 5 nükleobaz ile birlikte 20 amino asitin 14 tanesine sahip olan Asteroit Bennu

Makaleyi okuyamadım maalesef müsait bir zamanda okuyacağım aydınlatma için teşekkür ederim.

Ben hala yaşamın nasıl oluştuğunu kafama hiç bir şekilde oturtamadım. Hadi onu oturttum diyelim, evren boşluktan nasıl var oldu. Sırf bunlar yüzünden Tanrı'nın var olduğunu düşünüyorum.

Ayrıca evrim teorisi gibi şeylerin insanları ateizme yönelttiğine dair iddialar var. Hatta bu yüzden okullarda biyoloji okutulmasın diyen tipler bile var -Tanrı akıl fikir versin-. Ama ilginç bir şekilde yaşamın yapısını anladıkça bir tasarım olduğunu düşünmeye başladım. Hatta ateizme çok yakınken bir Tanrının varlığından emin olup deist oldum bile diyebilirim. Cidden özellikle primat türünden canlıların kompleks, karmaşık hücresinden tut organlarına kadar mükemmel yapısı insanı hayretler içinde bırakıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…