1 yıldır bu sorun var. Yapmadığım, denemediğim şey kalmadı. Bıktım artık, hiçbir şekilde internete bağlanmıyor bilgisayar. Ethernet ile bağlanıyorum, DNS değiştirince komple gidiyor internet. Şu sorunu çözebilecek bir babayiğit yok mu? Birkaç kez yeniden başlatınca düzeliyor. Diğer bilgisayarda bu sorun yok. @20424 bilgin var mı hocam?
Ağ konusunda kısıtlı bilgim var, sorun tam anlayamadım, 2 bilgisayar var birinde bağlantı sorunu mu var? Eğer öyleyse ağ içerisinde 2 cihazada aynı IP atanıyor olabilir.
Ağ konusunda kısıtlı bilgim var, sorun tam anlayamadım, 2 bilgisayar var birinde bağlantı sorunu mu var? Eğer öyleyse ağ içerisinde 2 cihazada aynı IP atanıyor olabilir.
Turuncu LED 100Mbps yeşil LED 1Gbps, bu ikisi arasında gidip gelmesi demek anakarta iletilen sinyalde kopukluk oluyor demek, ilk bakılacak şey kullanılan kablo, 2. Olarak anakart ve modem portları, ağ kartının kendinde sorun olma ihtimali de var.
Turuncu LED 100Mbps yeşil LED 1Gbps, bu ikisi arasında gidip gelmesi demek anakarta iletilen sinyalde kopukluk oluyor demek, ilk bakılacak şey kullanılan kablo, 2. Olarak anakart ve modem portları, ağ kartının kendinde sorun olma ihtimali de var.
Kabloyu değiştirdim. Turuncu yanıp sönüyor internet olmadığında. En son çare format atmayı deneyeceğim. O da olmaz ise bilgisayarı satacağım. Aşırı sinir bozucu bir durum.
Tamamdır deneyeceğim teşekkürler. Az önce bir sorun daha oldu. 'Ethernet geçerli bir ip yapılandırmasına sahip değil' tarzı bir yazı çıktı. Sorun gidericiye bastığımda 4-5 defa düzeldi.