Detaylar
Kim cevapladı?OZANAKGUN26
Başarılı
Hocam telefon Android mi? Eğer öyleyse tarayıcıdan değil de telefonun bağlantı ayarlarından değiştirmenizi öneririm.
Tarayıcı özelinde değiştirmek istiyorsanız durum farklı. Tarayıcı bilgisi vermeniz önemli. Ben de Turkcell kullanırken zaman zaman AdGuard ve Mullvad DNS'lerinde sorun yaşamıştım.
Tarayıcı özelinde değiştirmek istiyorsanız durum farklı. Tarayıcı bilgisi vermeniz önemli. Ben de Turkcell kullanırken zaman zaman AdGuard ve Mullvad DNS'lerinde sorun yaşamıştım.
- Makaleler
- 2
Chromeda DNS çok kötü çalışıyor. Telefonun ayarlarından manuel olarak değiştirin. Cloudflare DNS 1: 1.1.1.1Merhaba, telefon tarayıcısında DNS'yi MullVad ya da CloudFlare sunucusuna bağlayınca, yani otomatik yapmayınca, mobil veri ile bağlantıda tarayıcıda hata veriyor ve erişim sağlamıyor. Bunu aşmanın bir yolu var mı?
CD DNS 2: 1.0.0.1
Ben de onu diyorum zaten; manuel değiştirince çalışmıyor, otomatikte çalışıyor.Chromeda DNS çok kötü çalışıyor. Telefonun ayarlarından manuel olarak değiştirin. Cloudflare DNS 1: 1.1.1.1
CD DNS 2: 1.0.0.1
Android. Brave ve Firefox kullanıyorum. Telefondan yapınca tarayıcı bağlanırken yine operatör DNS kullanıyor.Hocam telefon Android mi? Eğer öyleyse tarayıcıdan değil de telefonun bağlantı ayarlarından değiştirmenizi öneririm.
Son düzenleme:
OZANAKGUN26
Başarılı
Biraz önce test etmek için ben de Mullvad DNS'lerini denedim, bağlanmadı. Mullvad'da zaman zaman bu yaşanıyor. Bağlandığı zaman bile kopmalar oluyor.
AdGuard veya NextDNS deneyebilir misiniz? Cloudflare veya Mullvad olması önemli mi?
AdGuard veya NextDNS deneyebilir misiniz? Cloudflare veya Mullvad olması önemli mi?
Quad9 da deneyeceğim ama olmadı NextDNS denerim. AdGuard'ı daha önce yaşadığı saldırıdan pek tercih edesim yok ki CloudFlare da aslında bu yüzden tercih etmiyordum da göreli hızlı bağlanıyor diye alternatifte tutuyordum. Bu arada MullVad'daki sorun sadece mobil veride oluyor yani Wi-Fi ve ev internetinde hiç sorun yaşamadım.Biraz önce test etmek için ben de Mullvad DNS'lerini denedim, bağlanmadı. Mullvad'da zaman zaman bu yaşanıyor. Bağlandığı zaman bile kopmalar oluyor.