Z ZeusForce Uzman Katılım 30 Temmuz 2024 Mesajlar 19 Çözümler 1 Beğeniler 2 30 Temmuz 2024 #1 Arkadaşlar dün bilgisayarda arkadaşımla konuşurken elektrikler gitti. Elektrikler gelince bilgisayar hariç tüm cihazlarda internet geldi. Teknik servis bir şey yapamadı. Ağ sorunlarını tanıla deyince DNS sunucusu yanıt vermiyor dedi.
Arkadaşlar dün bilgisayarda arkadaşımla konuşurken elektrikler gitti. Elektrikler gelince bilgisayar hariç tüm cihazlarda internet geldi. Teknik servis bir şey yapamadı. Ağ sorunlarını tanıla deyince DNS sunucusu yanıt vermiyor dedi.
Çözüm Z Z ZeusForce 12 Haziran 2025 Arkadaşlar Format attım geçti bu kadar basit olduğunu tahmin edemedim.
Kerim Demirkaynak Uzman Katılım 29 Mart 2024 Mesajlar 704 Çözümler 4 Beğeniler 615 Yer Düzce 30 Temmuz 2024 #31 ZeusForce dedi: zip dosyasını telefondan indirip bilgisayara atsam bir sıkıntı olur mu efendim Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olmaz ama sürekli efendim deme insanlara, herkes eşit burada. Artı 0 Eksi
ZeusForce dedi: zip dosyasını telefondan indirip bilgisayara atsam bir sıkıntı olur mu efendim Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olmaz ama sürekli efendim deme insanlara, herkes eşit burada.
Devrimci Kedi Üstün Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1.602 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 2.207 Yer Beylikdüzü/İstanbul 30 Temmuz 2024 #32 ZeusForce dedi: Hayır efendim dediğim gibi elektrik kesildikten sonra oldu bu olay. Genişletmek için tıkla... Bendeki çözümler bitti hocam. Ama olayı izleyeceğim. Merak ettim. Umarım en kısa zamanda düzelir. Artı 0 Eksi
ZeusForce dedi: Hayır efendim dediğim gibi elektrik kesildikten sonra oldu bu olay. Genişletmek için tıkla... Bendeki çözümler bitti hocam. Ama olayı izleyeceğim. Merak ettim. Umarım en kısa zamanda düzelir.
KS KS Z ZeusForce Uzman Katılım 30 Temmuz 2024 Mesajlar 19 Çözümler 1 Beğeniler 2 30 Temmuz 2024 #33 arkadaşlar indirdim ama gerisini nasıl yapıcağını bilmiyoeum Dosya Ekleri 17223506218844314592129886322066.webp 318,5 KB · Görüntüleme: 71 Artı 0 Eksi
Kerim Demirkaynak Uzman Katılım 29 Mart 2024 Mesajlar 704 Çözümler 4 Beğeniler 615 Yer Düzce 30 Temmuz 2024 #34 ZeusForce dedi: arkadaşlar indirdim ama gerisini nasıl yapıcağını bilmiyoeum Genişletmek için tıkla... Exe'ye bas ve kur. Artı 0 Eksi
ZeusForce dedi: arkadaşlar indirdim ama gerisini nasıl yapıcağını bilmiyoeum Genişletmek için tıkla... Exe'ye bas ve kur.
KS KS Z ZeusForce Uzman Katılım 30 Temmuz 2024 Mesajlar 19 Çözümler 1 Beğeniler 2 30 Temmuz 2024 #35 Kerim Demirkaynak dedi: Exe'ye bas ve kur. Genişletmek için tıkla... güncelleştirdim şimdi bilgisayarı yeniden başlatıyorum hadi hayırlısı Kafayı yiyeceğim ya yine işe yaramadı Artı 0 Eksi
Kerim Demirkaynak dedi: Exe'ye bas ve kur. Genişletmek için tıkla... güncelleştirdim şimdi bilgisayarı yeniden başlatıyorum hadi hayırlısı Kafayı yiyeceğim ya yine işe yaramadı
Kerim Demirkaynak Uzman Katılım 29 Mart 2024 Mesajlar 704 Çözümler 4 Beğeniler 615 Yer Düzce 30 Temmuz 2024 #36 ZeusForce dedi: güncelleştirdim şimdi bilgisayarı yeniden başlatıyorum hadi hayırlısı Kafayı yiyeceğim ya yine işe yaramadı Genişletmek için tıkla... Bence işletim sistemini baştan kurun. Yine olmazsa donanımda sorun vardır herhalde. Artı 0 Eksi
ZeusForce dedi: güncelleştirdim şimdi bilgisayarı yeniden başlatıyorum hadi hayırlısı Kafayı yiyeceğim ya yine işe yaramadı Genişletmek için tıkla... Bence işletim sistemini baştan kurun. Yine olmazsa donanımda sorun vardır herhalde.
eren28tr Uzman Katılım 17 Mayıs 2024 Mesajlar 997 Çözümler 20 Beğeniler 475 12 Haziran 2025 #37 ZeusForce dedi: Güncelleştirdim şimdi bilgisayarı yeniden başlatıyorum hadi hayırlısı. Kafayı yiyeceğim ya yine işe yaramadı. Genişletmek için tıkla... Hocam Aygıt Yöneticisi'nden Ethernet sürücüsünü yazılımıyla birlikte kaldır öyle kur. Artı 0 Eksi
ZeusForce dedi: Güncelleştirdim şimdi bilgisayarı yeniden başlatıyorum hadi hayırlısı. Kafayı yiyeceğim ya yine işe yaramadı. Genişletmek için tıkla... Hocam Aygıt Yöneticisi'nden Ethernet sürücüsünü yazılımıyla birlikte kaldır öyle kur.
KS KS Z ZeusForce Uzman Katılım 30 Temmuz 2024 Mesajlar 19 Çözümler 1 Beğeniler 2 12 Haziran 2025 #38 Arkadaşlar Format attım geçti bu kadar basit olduğunu tahmin edemedim. Artı 0 Eksi Çözüm