mauroicardi9

Uzman
Şu an sosyalde isminin yazılması yasak olan interneti kullanıyorum. Modem arayüzünden her ne kadar ISS'den gelen DNS'i devre dışı bırak ayarını açsam da bir türlü DNS zorunluluğunu atlatamıyorum. Öncesinde Millenicom ve Netspeed kullanmıştım. Bunlarda böyle DNS baskıcılığı var mıydı hatırlamıyorum. Neye geçmeme önerirsiniz? TurkNet şu an çok pahalı.

Windows için YogaDNS üzerinden değiştirebilirsiniz. Ben TT kullanıyorum. Windows üzerinden dns değiştirmem işe yaramıyor.

Bildiğim kadarıyla TurkNet'te ve Netspeed'de DNS kısıtlaması yok. TurkNet'ten emin değilim fakat Netspeed'i şuanda kullandığım için DNS kısıtlamasının olmadığını söyleyebilirim. Önerir miyim, genel olarak çok sorun çıkmıyor sadece geçenlerde bir siber saldırı olmuş sanırım. 1-2 haftalığına evde olmadığım için internetin durumunu deneyimleyemedim. Şu anlık bir sorun yok.

Turknet, Netspeed ve Millenicom dediğiniz gibi kendi DNS'lerini zorlamıyor. Bu 3 firma dışında geçilebilecek pek alternatif yok gibi.
Öncesinde Netspeed ve Millenicom kullandım ve farklı farklı sorunlar yaşamıştım. Fiyat ucuzluğundan dolayı ikisi arasından birine geri döneceğim gibi. Hangisine geçsem acaba?

Öncesinde Netspeed ve Millenicom kullandım ve farklı farklı sorunlar yaşamıştım. Fiyat ucuzluğundan dolayı ikisi arasından birine geri döneceğim gibi. Hangisine geçsem acaba?
Ben Netspeed tarafından baya memnunum, her ne kadar son siber saldırı canımı sıkmış olsa da 4 senedir kullanıyorum sanırım ve son siber saldırı olayı dışında fazla şikayetim olmadı. Yine zam geldi ama orası ayrı konu...

Şu an sosyalde isminin yazılması yasak olan interneti kullanıyorum. Modem arayüzünden her ne kadar ISS'den gelen DNS'i devre dışı bırak ayarını açsam da bir türlü DNS zorunluluğunu atlatamıyorum. Öncesinde Millenicom ve Netspeed kullanmıştım. Bunlarda böyle DNS baskıcılığı var mıydı hatırlamıyorum. Neye geçmeme önerirsiniz? TurkNet şu an çok pahalı.
Netspeed 1 ay önce kullandım VPN, DNS her şey serbestti. Şu an millenicom kullanıyorum ve VPN yasaklı o yüzden eğer tek koşulunuz bu ise önermiyorum ama kalite olarak bence Millenicom Netspeed'ten daha iyi. Netspeed'te siteler,uygulamalar geç tepki veriyordu şu an o sorunum çözüldü. Millenciomda ayrıca müşteri hizmetleri rezalet arızanız olursa onu bile anlamıyorlar. Bunlar benim deneyimlerimdi

Netspeed 1 ay önce kullandım VPN, DNS her şey serbestti. Şu an millenicom kullanıyorum ve VPN yasaklı o yüzden eğer tek koşulunuz bu ise önermiyorum ama kalite olarak bence Millenicom Netspeed'ten daha iyi. Netspeed'te siteler,uygulamalar geç tepki veriyordu şu an o sorunum çözüldü. Millenciomda ayrıca müşteri hizmetleri rezalet arızanız olursa onu bile anlamıyorlar. Bunlar benim deneyimlerimdi
TurkNet'e geçiş yaptım. DNS konusunda bir sıkıntım yok ama bu sefer de akşamları sıkıntı yaşıyorum. Hız yüksek ama siteler yavaş çalışıyor.