Alperen Arslan
Üstün
- Makaleler
- 1
Daha önce dodı Repacks'ten oyun indirmemiştim. Emin olmak için sormak istedim. https://dodi-repacks.site/ sitesinden banishers indirdim. Oyunun fiyatı 800 TL'den fazla. Site orijinal mi?
Steam'da ve başka herhangi bir yerde satılmayan bir oyunu bu sitede buldum. İlk kez bu siteden oyun indireceğim. Güvenilir mi? @Hermione Jean Granger
- cemkaraca
- dodi güvenilir güvenilir mi
- Forum: Dijital Oyun Servisleri
Selam tekrardan, geçenlerde FitGirl repacks güvenli mi? Diye konu açmıştım belki hatırlarsınız. FitGirl bilgisayarı daha fazla yorduğunu ve daha fazla alan kapladığını fark ettim ve biraz araştırmalarla dodi Repacks'e rastladım burası güvenlimdir, genelde herkes güvenli diyor ama bir de buraya sormak istedim. Amacım asla korsana yöneltmek ve korsan kullandırtmak değil. Maalesef korsan kullanmak zorundayım çünkü ailem "1 kuruş bile olsa oyuna para verilmez." düşüncesinde anlarsınız ya klasik bir Türk sözü işte. Bende oynamak istiyorum o güzel oyunları bir taraftan da. Kütüphanemde biraz...
- TinerciYasin
- dodi
- Forum: Konu Dışı
Arkadaşlarla Palworld oynamak istiyoruz lakin bu parayı verecek kadar gücümüz yok o yüzden biraz araştırma yapıp bu siteyi buldum acaba güvenilir mi?
- Şehinşah
- dodi
- Forum: Web Servisleri