TinerciYasin

Başarılı
Repack sayfalarını biliyorsunuz ki, oyunları daha küçük dosyalarda sunar ve repack işlemi uygular, oyunu kırmaz. Peki kırılan oyun dosyalarını nereden buluyorlar, merak ediyorum. Kim kırıyor bu oyunları ve repack sayfaları kullanıyor?

FitGirl en iyi örnek. Gram virüse rastlamadım. Kontrol edilme olayını bilemiyorum. Zaten virüs sonradan konulacak ise konuluyor.
Fitgirl biraz daha sistemi yoruyor repack işlemi uygularken ve yavaş dodi repacke göre ben ondan dodi kullanıyorum tabi ikiside dosyaları aynı yerden temin ediyor. Zaten bende kullanıyorum bayadır, sadece aklıma takıldı dosyaları güvenli kaynaklardan buldukları konusunda.

FitGirl biraz daha sistemi yoruyor repack işlemi uygularken ve yavaş dodi repacke göre ben ondan dodi kullanıyorum tabii ikisi de dosyaları aynı yerden temin ediyor. Zaten bende kullanıyorum bayağıdır, sadece aklıma takıldı dosyaları güvenli kaynaklardan buldukları konusunda.

Ben pek yorduğunu göremedim. 80 GB oyunu 20 dakikada çıkarttım.
Üzümü ye bağını sorma demek geliyor içimden.

Ben pek yorduğunu göremedim. 80 GB oyunu 20 dakikada çıkarttım.
Üzümü ye bağını sorma demek geliyor içimden.
Aynen, orijinal yazılımlar bile veri yayabiliyor zaten. Daha önce epic games veri sızıntısı yapmıştı mesela. Hatta birçok tarayıcı bile verilerimizi satıyor pek güvenli değiliz.

Codex, cpy, empress gibi yerlerden alıyorlar. Eğer bunlar crack yapmamışsa ve DRM koruması düşükse CS.rin sitesinden alıyorlar.