Amaan, zaten fiyati belirli seviyenin ustundeki urunlerde korsana destek var diye biliyorum. Torrentoyunindir'de var RE2 Remake, reklam olan degil de duzgun duran torrent indir butonundan indirin asagilardaki.Hocam aralara özel karakter koyup yazabilirsiniz bence.
Detaylar
Kim cevapladı?Amaan, zaten fiyati belirli seviyenin ustundeki urunlerde korsana destek var diye biliyorum. Torrentoyunindir'de var RE2 remake, reklam olan degil de duzgun duran Torrent indir butonundan indirin asagilardaki.
SS atma sansınız var mı? Çoğu bu tarz sitede sitenin her yeri sahte bağlantılarla dolu.
SS atma sansınız var mı? Çoğu bu tarz sitede sitenin her yeri sahte bağlantılarla dolu.
Bu site güvenilir mi? Eğer kesin güvenilirse bundan sonra pahalı oyunları buradan indiririm.
Yani ben kendimi bildim bileli buradan indirdim, hic virus yemedim. Antivirus de kullanmam yillardir.Bu site güvenilir mi? Eğer kesin güvenilirse bundan sonra pahalı oyunları buradan indiririm.
Yani ben kendimi bildim bileli buradan indirdim, hiç virus yemedim. Antivirus de kullanmam yillardir.
Hocam Resident Evil 2 remake o attığınız SS teki yerden indirdim. Ama qBittorrent ile açtığımda 16 GB falan yazıyor boyut olarak. Steam'de 26 GB civarı diyor normal mi bu?
Yeni konular
-
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-