Doğru sıvı soğutma montajı nasıl yapılır?

tRAS ile tRC neye göre belirlediniz? Benim tek edemediğim 2 timing bu. Çok anlayamıyorum bunları nasıl ayarlamam gerektiğini. tRCDRD + tRP = tRAS = tRC şeklinde kullanıyorum şu an.

Bu Timing'ler ayarlarım ile mutluyum açıkcası. Şu an daha ileri taşıma gibi bir hedefim yok çünkü hem RAM sıcakları bakımından hemde CPU IOD bakımından sınırdayım diyebilirim. Amacım oyunlar gecikme düşürmekti ve bunu iyi bir şekilde başardığımı düşünüyorum.

Belki bende 1:1 kullanmalıyım. VT3 testiniz benimkinin çok çok üzerinde.

tRAS ile tRC neye göre belirlediniz? Benim tek edemediğim 2 timing bu. Çok anlayamıyorum bunları nasıl ayarlamam gerektiğini. tRCDRD + tRP = tRAS = tRC şeklinde kullanıyorum şu an.
36 tRAS ve 48 tRC denedim ve hata aldım bende 6 ekleyip test ettim ve hata almadım ama Ayhan hocam bilinmeyen değerleri kullanmamı söyledi çünkü ileride sıkıntı çıkarabileceğini söyledi. Şu an oyunlarda veya başka bir yerde sıkıntı çıkmadı ama siz bilindik değerlerden gitseniz daha iyi olur.

Şu an değerlerimden oldukça memnun olduğumu söylemem gerek ama halen ufak birkaç ayar test ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…