Arctic Liquid Freezer 3 Pro 420 mm var ve vidaları sonuna kadar sıktığım zaman 155W çekip, 95 dereceleri görüyor ama normalde 161W çekip 92 dereceleri görüyordu. Tam olarak ne kadar gevşek bırakmam lazım?
Ben bu sefer el ile sıkabildiğim son noktaya kadar sıkıp bıraktım. Bu bile yeterli geldi.

Hocam, sizinle kırmızı forumda konuşurken normal demiştiniz sanki.
Dalgınlığıma gelmiş olabilir ve ya sistem parçalarınızı karıştırmış olabilirim ya da siz karıştırıyor da olabiliriniz bilemeyeceğim ama değerler o soğutma için iyi sayılmaz ölük bitik de demem ama tekrardan bir servis görmesi iyi olur. Test aşamısında erken SS almış olabilirim ama 30 dk sonucunda da sonuç değişmedi

Dosya Ekleri

• 1787692919949.webp
    1787692919949.webp
    676 KB · Görüntüleme: 5
Dalgınlığıma gelmiş olabilir ve ya sistem parçalarınızı karıştırmış olabilirim ya da siz karıştırıyor da olabiliriniz bilemeyeceğim ama değerler o soğutma için iyi sayılmaz ölük bitik de demem ama tekrardan bir servi görmesi iyi olur. Test aşamısında erken SS almış olabilirim ama 30 dk sonucunda da sonuç değişmedi
Hocam, sizin işlemciniz farklı olduğu için yorum yapamam yanlış olur. 190W çektiğini söylediğiniz bir arkadaşını vardı, onun OCCT testi varsa buraya atarbilir misiniz?

9800X3D var. Gaming senaryoda 60-70 civarı. Boşta 45 derece.
OCCT testi nasıl hocam?

Çok iyi olur gerçekten. Açıkcası bir daha garantiyle uğraşmak istemiyorum.
Hocam tüm konu başlıklarını gözden geçirdim yok bulamadım en son PBO ve CO ayarı yapıyordum sadece en son şu veriyi almışım notlarım da -30CO +200mhz sentetiklerden geçmiş ama oyunda takılmış watt değeri 180W limitine sabitlemiş(kusura bakmayın burada hatam var) bu şekilde 95 derece de kalmış. Diğer arkadaşım içinde kontrol ettiğimde 165W değerinde dikey dar sistemde 93 derecede kalmış. Sizin için diğer aynı bu işlemci ve soğutucuda incelediğimde 3 aşağı 5 yukarı aynı sonucu vermiş sabahtan beri kod yazmaktan beynim çorba olmuş kusura bakmayın.