Detaylar
Kim cevapladı?TinerciYasin
Başarılı
Yükleyebilirsin ama harcayamazsın. Zaten şuan papara sıkıntı da başka alternatiflere yönelin.Papara uygulamasını indirip Google ile hesap açtım onun dışında bir şey vermedim. Mağazadan alıp aktifleştirdiğim Papara karta ATM'den para yükleyip oyundan alışveriş yapabilir miyim?
Nasıl harcayamam hocam? Hem Papara'dan başka çarem yok.Yükleyebilirsin ama harcayamazsın. Zaten şuan papara sıkıntı da başka alternatiflere yönelin.
Yükleyebilirsin ama harcayamazsın. Zaten şu an Papara sıkıntı da başka alternatiflere yönelin.
Alternatifler nedir hocam peki? Ama üst mesajdaki sorumada cevap verirseniz sevinirim. Ama Tosla önermeyin. Beni internet alışverişi yaparken soğuttu.
Hocam bende Papara kullanıyordum. Maalesef sıkıntılı olduğu için Enpara ve Nays'a geçtim. İkisi de fena değil.
Doğrulanmamış hesaplara para yükleyebilir ve normal olarak harcayabilirsin. İnternet alışverişi yapamazsın. Para da çekemezsin.
Hadi kart nasıl bir kart? Bu sitede birisi Ocak ayındaki çıkan yasanın Hadi kartı etkilemediğini söylemişti.Hocam bende Papara kullanıyordum. Maalesef sıkıntılı olduğu için Enpara ve Nays'a geçtim. İkisi de fena değil.
Hadi kart nasıl bir kart? Bu sitede birisi ocak ayındaki çıkan yasanın Hadi kartı etkilemediğini söylemişti.
Arkadaşım kredi bile çekebildiğini söylüyordu. Doğru mu bilmiyorum.
TinerciYasin
Başarılı
Hesabın doğrulanmamış harcayamazsın, ama yükleyebilirsin. Nays, iyzico gibi alternatifleri kullanın.Nasıl harcayamam hocam? Hem Papara'dan başka çarem yok.
Alternatifler nedir hocam peki? Ama üst mesajdaki sorumada cevap verirseniz sevinirim. Ama Tosla önermeyin. Beni internet alışverişi yaparken soğuttu.
TinerciYasin
Başarılı
Belki güvenlik endişeleri vardır son olaylardan sonra.Yasa dışı bir iş mi yapacaksın neden TC'ni vermeden harcama yapmak istiyorsun?
Yeni konular
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-
-