Merkezi atamalarda şansım yüksek olsun diye doğu illerini yazacağım. Aslen batılıyım.
İnternette çok fazla dışarıdan birine ev vermezler, dışlarlar muhafazakarlar diye duydum. Çalışmaya gidip evsiz kalmak istemem ki işe gerçekten çok ihtiyacım var zorundayım.
İsteğim 1+0 küçük minik bir eve çıkıp yaşamak. Acaba bu denilen doğru mu ev bulmakta zorlanır mıyım? Memur olarak gideceğim.
İnternette çok fazla dışarıdan birine ev vermezler, dışlarlar muhafazakarlar diye duydum. Çalışmaya gidip evsiz kalmak istemem ki işe gerçekten çok ihtiyacım var zorundayım.
Merkezi atamalarda şansım yüksek olsun diye doğu illerini yazacağım. Aslen batılıyım.
İsteğim 1+0 küçük minik bir eve çıkıp yaşamak. Acaba bu denilen doğru mu ev bulmakta zorlanır mıyım? Memur olarak gideceğim.
Kanka dogu ve dogulular, ayrımcılık oldu ama neyse, boyle dusundugun gıbı kotu degıl cogunun mısafirperver ve alacakgonullu olduklarınu dusunuyorum zaten ben şahsen onun dısında sıkıntı yasayacagını dusunmuıyorum ticaret bu nakite bakar.
Doğu illerinin hepsini gezdim ve hiçbirinde ayrımcılık yaşadığımı hatırlamıyorum. Hepsinde sanki çok yakın arkadaşlarmış gibi karşıladılar beni. İnternette her yazana inanmayın derim.
Doğu illerinin hepsini gezdim ve hiçbirinde ayrımcılık yaşadığımı hatırlamıyorum. Hepsinde sanki çok yakın arkadaşlarmış gibi karşıladılar beni. İnternette her yazana inanmayın derim.
@ScorezTR, Doğu Anadolu ve Güney Doğu Anadolu bölgesindeki tüm illeri gezdim. Bazılarında iş, arkadaş, gezme amaçlı bulundum. Daha beni dışlayan bir kişiyi görmedim. Peki, siz hangi illeri gezdiniz de bu yorumu yapıyorsunuz?
@ScorezTR, Doğu Anadolu ve Güney Doğu Anadolu bölgesindeki tüm illeri gezdim. Bazılarında iş, arkadaş, gezme amaçlı bulundum. Daha beni dışlayan bir kişiyi görmedim. Peki, siz hangi illeri gezdiniz de bu yorumu yapıyorsunuz?
Diyarbakır öyle yobaz bir şehir ki hiçbir apartmanda bir tane Türk bayrağı yok aynı durum Mardin ve Siirt için de geçerli. Diyarbakır için konuşuyorum sizin için. Orada 2 ay kaldım 2022 yılında Kayapınar ve Muş taraflarını gördüm ve size şöyle söyleyeyim ırkçılık yapmıyorum ama çok şımarık ve yobaz insanlar var bayağı. Müslüman olmadığım için dışlandım. Ben onlara "dininize inanmak zorunda mıyım?" diye sorduğumda, bana otomatik olarak "heykeltıpar" diye lakap taktılar. Ayrıca Atatürk'ede hakaret ettiler. Sence böyle insanlar nasıl iyi olabilir? İstersen Diyarbakır'ın 2024 yerel seçimlerine bakarak durumu anlayabilirsin. Tabii ki her Diyarbakırlı Atatürk düşmanı değildir ilçe'ye göre farklılık gösterir. Fakat benim gördüğüm Diyarbakır'ın çoğunluğunun bu kafada olduğunu gösteriyor.