Visal

Yetkin
Makaleler
3
Yer
Ankara
Merhaba,
Herkesin doğduğu bir gün var. Kimisi bu günü coşkulu coşkulu kutluyor, kimisinin umurunda değil. Siz ne düşünüyorsunuz, doğum gününüzü kutlar mısınız? Karşı taraftan hediye bekler misiniz? Tanıdığınız birisine doğum gününde hediye alır mısınız?

Merhaba,
Herkesin doğduğu bir gün var. Kimisi bu günü coşkulu coşkulu kutluyor, kimisinin umurunda değil. Siz ne düşünüyorsunuz, doğum gününüzü kutlar mısınız? Karşı taraftan hediye bekler misiniz? Tanıdığınız birisine doğum gününde hediye alır mısınız?
Küçükken çok mutlu olurdum, hediye beklerdim fakat şimdi kutlamıyorum hediye de beklemiyorum. Karşı tarafa alıyorum ama hediye.

Ailem kutluyor. Hediye istemiyorum genelde bi' pasta kesiyoruz abur cubur yiyoruz vb. bitiyor.

En son doğum günümde 2 haftalık ban yemiştim bayağı sıkılmıştım.

Bana saçma geliyor doğum günü. Ölüme 1 yıl daha yaklaşmışım bunu kutluyorum :D Ama maksat etkinlik olsun diye Google Asistanım ile doğum günümü kutlarız doğrudur.

Marjinal olacağım diye kutlanması normal bir güne boş olarak bakan filozof bozmaları ile gösteriş meraklısı kutlamaları abartan tiplerin, üzerinden versus attığı gündür.

Tercihler farklılık gösterir. Ben şahsen gelen tebrikler eşliğinde hayatımdaki bir veya birkaç güzel insanla güzel bir yemeğe çıkmayı, sonra da normal bir şekilde gezip dolaşmayı severim. Partiler, sabahlara kadar içmek falan beni aşar, gereksiz geliyor bana.