Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

haso

Çalışkan
Yer
Mardin
Merhaba arkadaşlar. Geçenlerde birisi başka forumda doğum gününde yapmış olduğu bir etkinlik ile beni mutlu etmişti. Etkinlikte, doğum günü olduğu için gelen her bir mesajı gün sonunda bir miktar para ile çarpıp bunu bir kuruma bağışlamıştı. Ben de böyle bir etkinlik yapmaya karar verdim.

Yarın, gün sonuna kadar sizden gelen her bir mesaj için ₺5 yardım yapacağım. Toplam miktarı ise ülkedeki bir çok felakette gönüllü olarak görev alan ve gerek arama kurtarma olsun, gerek bir çok insanı yardım faaliyetlerinde görev yapan "ANDA | Eğitim Araştırma Yardımlaşma ve Arama Kurtarma Derneği" bünyesindeki Arama Kurtarma Ekibine bağışlayacağım.

Ek olarak https://techolay.net/sosyal/uye/haso.28963/ profile atılan kutlama mesajı da aynı şekilde destekten sayılacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Geçenlerde birisi başka forumda doğum gününde yapmış olduğu bir etkinlik ile beni mutlu etmişti. Etkinlikte, doğum günü olduğu için gelen her bir mesajı gün sonunda bir miktar para ile çarpıp bunu bir kuruma bağışlamıştı. Ben de böyle bir etkinlik yapmaya karar verdim.

Yarın, gün sonuna kadar sizden gelen her bir mesaj için ₺5 yardım yapacağım. Toplam miktarı ise ülkedeki birçok felakette gönüllü olarak görev alan ve gerek arama kurtarma olsun, gerek birçok insanı yardım faaliyetlerinde görev yapan "anda | eğitim araştırma yardımlaşma ve arama kurtarma derneği" bünyesindeki arama kurtarma ekibine bağışlayacağım.

Selam benim de bir desteğim olsun dedim kesenize bereket.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.