Yanlış. Kapalı işletim sisteminde casus yazılım olmaz değil, olan casus yazılımı kapalı işletim sistemi olduğu için tespit edemezsin. Casus yazılımların ana hedefi zaten iPhone'lar, parası olan çoğu kişi kullandığı için. Mesela:iPhone, kapalı bir işletim sistemine sahip olduğundan casus yazılım olacağını sanmıyorum.
Anlatmak istediğim, 3. parti yazılım indirilemediği için oralardan bulaşamaz.Yanlış. Kapalı işletim sisteminde casus yazılım olmaz değil, olan casus yazılımı kapalı işletim sistemi olduğu için tespit edemezsin.
iPhone, kapalı bir işletim sistemine sahip olduğundan casus yazılım olacağını sanmıyorum. Kurduğunuz bir kestirme veya tıkladığınız bir linkten dolayı olabilir. GSM operatörünü arayıp, bilgin dışında bir işlem yapılıp/yapılmadığını sorgular mısın?
Önemli bir şey yok hocam, formatlıcam bilgisayarı akşam.Bilgisayarı bir taratın hocam. Sizin için önemli bir bilgi belge vs yoksa, çok bir uğraş olmayacaksa da direkt formatı çakıp geçin.
Telefonda şöyle bir gariplik var. Whatsapp'tan birine yazıyorum mesela, mesaj gitmiyor, tek tik olarak bekliyor. Kimilerine de tek tik görünmesine rağmen gitmiş oluyor. Bazı mesajlaşmalarda da aşağıdaki görseldeki yazı çıkıyor.Eğer telefonunda olağandışı bir şey yoksa, Webden giriş yaptığın tarayıcının bütün çerezlerini temizlemeyi tercih et öncelikle. Ama için rahatlığı için ver her türlü şey için telefon ve bilgisayarına format at.