BerkayB

Uzman
Merhaba, uygulamayı kullananlar varsa bilirler satış yaparken kargo boyutuna göre gönderim ücretleri oluyor. Ben de monitör sattım ve gönderim olarak 129.99 TL olan paketi seçtim. Fakat siteyi araştırdığımda desisi 6'nın üzerindeyse bu seçilmeliymiş. Ben monitörü hesapladım 4 küsür bir şey çıktı yani fazladan 30 lira ödemiş olucam. Aradaki farkı iade alabilirmiyim son aşamada?

Kargo ücretini sen belirlediğin için geri ödeme yapabileceklerini düşünmüyorum, ama desteğe yazıp öğrenebilirsin. Eğer böyle bir şey yapamayacaklarını söylerlerse de alıcı ile iletişime geçip, kargo boyutunu küçültüp tekrardan satın almasını söyleyebilirsin.

Merhaba, uygulamayı kullananlar varsa bilirler satış yaparken kargo boyutuna göre gönderim ücretleri oluyor. Ben de monitör sattım ve gönderim olarak 129.99 TL olan paketi seçtim. Fakat siteyi araştırdığımda desisi 6'nın üzerindeyse bu seçilmeliymiş. Ben monitörü hesapladım 4 küsür bir şey çıktı yani fazladan 30 lira ödemiş olucam. Aradaki farkı iade alabilirmiyim son aşamada?
Genelde neyi işaretlediyseniz onu alıyorlar. Örneğin 2 desiye kadar 50 TL alıyorlar ama sürat kargonun ölçüp 2.4 desi olarak sisteme bilgi girdiği kargo oldu. Yine 50 TL kestiler. Pek incelediklerini düşünmüyorum.