Ürünü WP'den de mesajlaştık bana PttAVM üzerinden satın almamı, oradan 48 saatlik cihazın deneme süresi olduğunu ve paranın PTT AVM'de olduğunu, eğer ben kabul edersem paranın ona aktarılacağını söyledi. Sizce alınır mı? Bana göre okey ama babam çok ön yargılı onu nasıl ikna edeceğim hiçbir fikrim yok. Kadının bizi kandıracığını falan söylüyor. Ona ne kadar anlatsam da bilerek profile kadın fotoğrafı konulduğuna falan söylüyor.
Ürünü WP'den de mesajlaştık bana PttAVM üzerinden satın almamı, oradan 48 saatlik cihazın deneme süresi olduğunu ve paranın PTT AVM'de olduğunu, eğer ben kabul edersem paranın ona aktarılacağını söyledi. Sizce alınır mı? Bana göre okey ama babam çok ön yargılı onu nasıl ikna edeceğim hiçbir fikrim yok. Kadının bizi kandıracığını falan söylüyor. Ona ne kadar anlatsam da bilerek profile kadın fotoğrafı konulduğuna falan söylüyor.
11 bine koymuş, Dolap dünya kadar komisyon kesiyor, o miktar daha da düşecek, kimse hayrına vermez böyle bir cihazı, bir de öğrencilere öncelik yazmış uyanık . Sakın düşmeyin.
Dolandırıcı. Ben de ekran kartı bakarken sürekli 7-8k bandında 3080 12k'ya 4070 falan görüyordum. İlk başta atladım numaralaştık vs alacaktım. Sonra fark ettim aynı adam farklı isimlerle sürekli bu şekilde ilan verip duruyor. Hatta ilan yorumlarına da başka hesabından bir şeyler yazıyor ki inandırıcı olsun. Bu şekilde 7-8 ilanını gördüm. Bence bulaşmayın hiç.