cristianomessi17

Çalışkan
Yer
İstanbul/Zeytinburnu
Ürünü WP'den de mesajlaştık bana PttAVM üzerinden satın almamı, oradan 48 saatlik cihazın deneme süresi olduğunu ve paranın PTT AVM'de olduğunu, eğer ben kabul edersem paranın ona aktarılacağını söyledi. Sizce alınır mı? Bana göre okey ama babam çok ön yargılı onu nasıl ikna edeceğim hiçbir fikrim yok. Kadının bizi kandıracığını falan söylüyor. Ona ne kadar anlatsam da bilerek profile kadın fotoğrafı konulduğuna falan söylüyor.

WhatsApp Görsel 2025-04-21 saat 23.42.17_5de5f698.webp

WhatsApp Görsel 2025-04-21 saat 23.42.17_9cc6da43.webp

WhatsApp Görsel 2025-04-21 saat 23.42.17_a16d7784.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Ürünü WP'den de mesajlaştık bana PttAVM üzerinden satın almamı, oradan 48 saatlik cihazın deneme süresi olduğunu ve paranın PTT AVM'de olduğunu, eğer ben kabul edersem paranın ona aktarılacağını söyledi. Sizce alınır mı? Bana göre okey ama babam çok ön yargılı onu nasıl ikna edeceğim hiçbir fikrim yok. Kadının bizi kandıracığını falan söylüyor. Ona ne kadar anlatsam da bilerek profile kadın fotoğrafı konulduğuna falan söylüyor.

Eki Görüntüle 142605

Eki Görüntüle 142606

Eki Görüntüle 142607
Valla bana hiç iyi niyetli bir ilan gelmedi.

Son düzenleme:
Dolandırıcı, birkaç kez aynı taktiği kullananlara denk geldim. Hiç uğraşma, engelle. İstersen eğlence amaçlı biraz maytap geçebilirsin.

Dolandırıcı. Ben de ekran kartı bakarken sürekli 7-8k bandında 3080 12k'ya 4070 falan görüyordum. İlk başta atladım numaralaştık vs alacaktım. Sonra fark ettim aynı adam farklı isimlerle sürekli bu şekilde ilan verip duruyor. Hatta ilan yorumlarına da başka hesabından bir şeyler yazıyor ki inandırıcı olsun. Bu şekilde 7-8 ilanını gördüm. Bence bulaşmayın hiç.