Cobra

Yetkin
1732794586722.webp

Burada önerilen ip yenileme işleminden benim gibi sonuç alamayanlar, hala sıkıntı yaşayanlar var ise; Chrome, Opera GX vs. kullandığınız web tarayıcı üzerinden profile verify/doğrulama ile Ubisoft web tarayıcı girişi akabinde artık Ubisoft Connect App ile de giriş sağlayabilirsiniz.

Burada önerilen ip yenileme işleminden benim gibi sonuç alamayanlar, hala sıkıntı yaşayanlar var ise; Chrome, Opera GX vs. kullandığınız web tarayıcı üzerinden profile verify/doğrulama ile Ubisoft web tarayıcı girişi akabinde artık Ubisoft Connect App ile de giriş sağlayabilirsiniz.

Bu yöntemde işe yaramadı ise aşağıdaki bağlantıya giderek Charles arkadaşımızın paylaşmış olduğu yöntemi uygulayınız.

https://techolay.net/sosyal/konu/ubisoft-connect-error-dolphin-028-hatasi.106246/

Son düzenleme:
Sağ olun Hocam. Tarayıcı üzerinden giriş yapınca uygulamada da giriş yaptı.