Bu adam nasıl oldu da 4. kaleciliğe kadar düştü ve nasıl oldu da Barcelona’ya transfer oluyor? Fenerbahçe en garip olayların takımı cidden.
Zagreb ile bir anlaşması var muhtemelen takımın veya bir tanıdık vs. Zagreb sırf şunu alsın diye Barça devreye girdi. Yabancı sınırı olmasa kulübede çürütülmesi gereken karaktersizlikte topçulardan birisi. Allah kimsenin takımına böyle adam transfer ettirmesin.

Medya'da sırf birilerini öne atmak için Liva'yı böyle Barça'nın yedek kalecisi olacak diye ballandırıp, tatlandırıyorlar. Temelli Zagreb yapacağını düşünüyorum ben.

Barcelona'da da yedek kalacak zaten. Düzenli oynamak istiyorsa Barcelona'ya hiç gitmez. İnatla Dinamo Zagreb'e gitmek istediğine dair söylentiler vardı. Başka kulüp istemiyor, ülkesinde oynamak istiyor diyorlardı.

Barcelona'da yedek kalmakla baska takimda yedek kalmak bir degil ya. O tesislerde antrenman yapmak bile hayal yani bir futbolcu icin. O yuzden Zagreb yerine tercih edecegini hic sanmiyorum.

Zagreb ile bir anlaşması var muhtemelen takımın veya bir tanıdık vs. Zagreb sırf şunu alsın diye Barça devreye girdi. Yabancı sınırı olmasa kulübede çürütülmesi gereken karaktersizlikte topçulardan birisi. Allah kimsenin takımına böyle adam transfer ettirmesin.

Medya'da sırf birilerini öne atmak için Liva'yı böyle Barça'nın yedek kalecisi olacak diye ballandırıp, tatlandırıyorlar. Temelli Zagreb yapacağını düşünüyorum ben.

Adamin ne karaktersizligini gordun ki? Trabzon macinda yuzune para yedi, dayak yedi cikti yine oynadi. Ona o kontrati veren senin eski yonetimin. Kotu kalecilik yapmis olmasi ayri karaktersizlik ayri bir sey ki kotu kaleci oldugunu asla dusunmuyorum. Sadece buyuk takim kalecisi degil.

Barcelona'da yedek kalmakla baska takimda yedek kalmak bir degil ya. O tesislerde antrenman yapmak bile hayal yani bir futbolcu icin. O yuzden Zagreb yerine tercih edecegini hic sanmiyorum.
Normal futbolcular için öyle zaten ama bu adamın o kafada olduğunu zannetmiyorum hocam. Bu adam gideyim memleketime paramı alayım rahat rahat yaşayayım kafasında bence.

Adamin ne karaktersizligini gordun ki? Trabzon macinda yuzune para yedi, dayak yedi cikti yine oynadi. Ona o kontrati veren senin eski yonetimin. Kotu kalecilik yapmis olmasi ayri karaktersizlik ayri bir sey.
Adama acaba kaç tane teklif geldi. Önceki sene de geldi. Bekledi ki Zagreb beni alsın. Olmayınca zorunlu Girona yaptı. Yunanistan, Arabistan, İspanya, İtalya. 5-10 arası teklifler varken ısrarla Zagreb diretmesi bile tüm sülalesine sövmem için bir neden ki aralarından en az maaşı verecek olan bile Zagreb. Zagreb'den 1M maaş bile çıkmaz muhtemelen.

Torreira'ya dışarda adam saldırdı. En ufak şeyde kafada bitirip, tek bir yer diretmesi beni rahatsız etti.

Barcelona'da da yedek kalacak zaten. Düzenli oynamak istiyorsa Barcelona'ya hiç gitmez. İnatla Dinamo Zagreb'e gitmek istediğine dair söylentiler vardı. Başka kulüp istemiyor, ülkesinde oynamak istiyor diyorlardı.
2. kaleci olursa çok büyük avantaj onun için. Garcia sakatlanır ve milli takımda gösterdiği performansı burada gösterirse iyi bir kulübe ana kaleci olarak transfer olur.

Adama acaba kaç tane teklif geldi. Önceki sene de geldi. Bekledi ki Zagreb beni alsın. Olmayınca zorunlu Girona yaptı. Yunanistan, Arabistan, İspanya, İtalya. 5-10 arası teklifler varken ısrarla Zagreb diretmesi bile tüm sülalesine sövmem için bir neden ki aralarından en az maaşı verecek olan bile Zagreb. Zagreb'den 1M maaş bile çıkmaz muhtemelen.

Dedigin takimlarin hicbiri bizim verdigimiz maasi vermiyor zaten. Adam da diyor ki madem ben daha dusuk maas alacagim sadece Zagreb'e giderim. Memleketi ya yani mantiken orayi cok seviyorsa orada daha dusuk maasa oynamaya okey olur. Ama adam niye gidip baska ulkede bir de dusuk maasla oynamaya ikna olsun. Verseydin alacaklarini giderdi baska takima o da.