SafakB
Uzman
- Makaleler
- 1
OPSec hatası yaptığını fark etmiştir belki deArkadaşın THT videosu herkese açıktı. Liste Dışı yapmış galiba. Neden acaba?![]()
OPSec hatası yaptığını fark etmiştir belki deArkadaşın THT videosu herkese açıktı. Liste Dışı yapmış galiba. Neden acaba?![]()
www.linux.org
Lisanssız yazılım veya plugin kullanmış olabilirler belki de direkt yönetici hesabı sızdırılmıştır. Üzücü.
Edit: Düşündüğüm gibi PHP Shell yemiş site. Umarım zararsız atlatırlar bu süreci.
Liste dışına almıştı sonra da silmiş enayi.Arkadaş videoyu silmiş gümledim doğrusu XD . Korkuyorsan bu işlere bulaşmayacaksın.
Hocam video'yu görmemiştim ne videosuydu?Arkadaş videoyu silmiş gümledim doğrusu XD . Korkuyorsan bu işlere bulaşmayacaksın.
Evet bütün bilgiler sızmıştır hepimize geçmiş olsun bilgiler Discord'a kaynıyor bundan bir sürü var Eki Görüntüle 239031
Hacklediğine dair bir videoydu. Bütün sitenin verilerine sızdığını ve Root yetkisini gösteriyordu. Komik olan Masaüstü videosu çekmiş ve Youtube’a atmış. Dava yerse kolay yakalarlar herifi. DC reklamı yapmış videoda bir de.