Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Eee, günaydın hocam. Cevabı bilinen soruları sormak ne kadar mantıklı? Bak, kuşlar "söylenti değil" diyorlar.
- Makaleler
- 14
Ben yeni öğrendim. Hem de forumlarda çok dolaşan biri olmama rağmen. Youtube platformlarında Techolay dahil hiç bir teknoloji kanalını takip etmediğim için kaçırmışım.Eee, günaydın hocam. Cevabı bilinen soruları sormak ne kadar mantıklı? Bak, kuşlar "söylenti değil" diyorlar.
zelsy1903
Becerikli
O ne demek?
- Makaleler
- 1
Sadece teknoloji editörlüğü yaparak bu kadar servet sahibi olması size mantıklı geliyor mu?
Kendi formunda bile sevilmeyen birisi okuyun.
- Makaleler
- 14
Kendi forumum ve Techolay dışında hiçbir Türk forumunu kullanmama kararı aldım. Cevaplarınız için teşekkürler.
Ben siyasetten zamanında ne kadar uzak durmaya çalışsam da ülkedeki siyaset ve ekonomi yüzünden hayatımı korkunç şekilde etkilemeye başladı.
Farkında olmadan bu forumları da ara sıra kullanıyordum. Techolay'da da beni bilen bilir. Bulunduğum foruma emek vermeye çalışıyorum. Ama hayır. Bana zarar verenleri sevenlerle beraber olmayacağım.
Ben siyasetten zamanında ne kadar uzak durmaya çalışsam da ülkedeki siyaset ve ekonomi yüzünden hayatımı korkunç şekilde etkilemeye başladı.
Farkında olmadan bu forumları da ara sıra kullanıyordum. Techolay'da da beni bilen bilir. Bulunduğum foruma emek vermeye çalışıyorum. Ama hayır. Bana zarar verenleri sevenlerle beraber olmayacağım.
shockedblackguy
Üstün
Togg hızlanma testinde orgazm olmuştu Hakkı Alkan. Abdullah Hacıgül tarafını belli etmiyor çok (sanırım).
PCH hangi tarafta bilen var mı?
PCH hangi tarafta bilen var mı?