Growss Üstün Sadakat Rozeti Katılım 23 Ocak 2024 Mesajlar 1.140 Çözümler 29 Beğeniler 705 Yer İstanbul Pazartesi 19:01 #1
nnomad Uzman Ağ Büyücüsü Katılım 21 Aralık 2024 Mesajlar 561 Makaleler 2 Çözümler 6 Beğeniler 412 Pazartesi 19:07 #2 Growss dedi: Eki Görüntüle 254088 Eki Görüntüle 254089 Genişletmek için tıkla... Intel %55'lere kadar gerilemiş. Vay be, bir dönemin bitmesine çok az kaldı gibi.
Growss dedi: Eki Görüntüle 254088 Eki Görüntüle 254089 Genişletmek için tıkla... Intel %55'lere kadar gerilemiş. Vay be, bir dönemin bitmesine çok az kaldı gibi.
T Techeren Becerikli Katılım 6 Mayıs 2026 Mesajlar 72 Çözümler 2 Beğeniler 42 Pazartesi 23:20 #3 Ben burada Cachy OS konusunda konuşmak istiyorum. Windows'un çok gerisinde, tatmin etmiyor. Zamanım olduğunda çoğu oyunumu Windows'a geri taşıyacağım.
Ben burada Cachy OS konusunda konuşmak istiyorum. Windows'un çok gerisinde, tatmin etmiyor. Zamanım olduğunda çoğu oyunumu Windows'a geri taşıyacağım.
KS KS Growss Üstün Sadakat Rozeti Katılım 23 Ocak 2024 Mesajlar 1.140 Çözümler 29 Beğeniler 705 Yer İstanbul Pazartesi 23:20 #4 Techeren dedi: Ben burada cachy OS konusunda konuşmak istiyorum. Windows'un çok gerisinde, tatmin etmiyor. Zamanım olduğunda çoğu oyunumu Windows'a geri taşıyacağım. Genişletmek için tıkla... Steam OS çıkmadan Windows dışına geçmem galiba.
Techeren dedi: Ben burada cachy OS konusunda konuşmak istiyorum. Windows'un çok gerisinde, tatmin etmiyor. Zamanım olduğunda çoğu oyunumu Windows'a geri taşıyacağım. Genişletmek için tıkla... Steam OS çıkmadan Windows dışına geçmem galiba.
T Techeren Becerikli Katılım 6 Mayıs 2026 Mesajlar 72 Çözümler 2 Beğeniler 42 Pazartesi 23:39 #5 Growss dedi: Steam OS çıkmadan Windows dışına geçmem galiba. Genişletmek için tıkla... Linux konusunda benim favorim Cachy. Şu anda dediğin gibi Steam OS sağlam çıkarsa oyun için Steam OS mantıklı olabilir ama güncel genel performans için Cachy kullanmak en iyisi.
Growss dedi: Steam OS çıkmadan Windows dışına geçmem galiba. Genişletmek için tıkla... Linux konusunda benim favorim Cachy. Şu anda dediğin gibi Steam OS sağlam çıkarsa oyun için Steam OS mantıklı olabilir ama güncel genel performans için Cachy kullanmak en iyisi.
D Doga6 Becerikli Katılım 30 Nisan 2026 Mesajlar 31 Çözümler 1 Beğeniler 5 Salı 21:36 #6 Güncel olarak en çok hangi oyunlar kaç kişi tarafından oynanıyor bunun istatistiği var mı?
KS KS Growss Üstün Sadakat Rozeti Katılım 23 Ocak 2024 Mesajlar 1.140 Çözümler 29 Beğeniler 705 Yer İstanbul Çarşamba 00:31 #7 Doga6 dedi: Güncel olarak en çok hangi oyunlar kaç kişi tarafından oynanıyor bunun istatistiği var mı? Genişletmek için tıkla...
Doga6 dedi: Güncel olarak en çok hangi oyunlar kaç kişi tarafından oynanıyor bunun istatistiği var mı? Genişletmek için tıkla...