9 ay önce Instagram hesabımı dondurdum ve kullanmıyordum. Bugün hesabı tekrar açmak istedim ancak giriş yapamıyorum. Hatırladığım şifreyi girdiğimde(yanlış hatırlıyor olabilirim) şifre yanlış diyor, şifremi unuttum deyip hesap ismini girince hesap bulunamadı diyor. Daha önce benzer durum yaşayan var mı? Hesabımı nasıl açabilirim.
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Desteğe nasıl ulaşabilirim? Link atmanız mümkün mü?
My Instagram was Hacked | Instagram Support
Get Instagram support for account access issues including hacked or disabled accounts, problems logging in and impersonation.
www.instagram.com
Desteğe buradan yazın.
Destek ile iletişime geç.9 ay önce Instagram hesabımı dondurdum ve kullanmıyordum. Bugün hesabı tekrar açmak istedim ancak giriş yapamıyorum. Hatırladığım şifreyi girdiğimde(yanlış hatırlıyor olabilirim) şifre yanlış diyor, şifremi unuttum deyip hesap ismini girince hesap bulunamadı diyor. Daha önce benzer durum yaşayan var mı? Hesabımı nasıl açabilirim.
My Instagram was Hacked | Instagram Support
Get Instagram support for account access issues including hacked or disabled accounts, problems logging in and impersonation.
www.instagram.com
Desteğe buradan yazın.
Normalde şifremi unuttum dediğimde hata alıyordum, link üzerinden girdiğimde ise hata almadan sıfırlama linki gönderebildim teşekkürler.Eki Görüntüle 35741My Instagram was Hacked | Instagram Support
Get Instagram support for account access issues including hacked or disabled accounts, problems logging in and impersonation.www.instagram.com
Desteğe buradan yazın.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Schengen vizesinin 2030'a doğru dijitalleşmesi planlanıyor!
- Rubiks Cube
-
RTX 3060 sistemde CoD Warzone'da görüntünün çamur gibi olması sorunu
- Daryl Dixon
-
-
-