Makaleler
2
Bugün dönerciye girdim. Neyse, bir tane adam tam ekmeği ağzına götürüyordu ve ağzını açmıştı. Ben de tesadüfen ona bakıyordum. Adam kahkaha attı ve 'kendimi bir ünlünün ekmeği ağzına götürdüğü haline benzettim (ismini hatırlamıyorum). Onun için kahkaha attım, yani beni senin gözünle gördüm' dedi. Tam anlamadım, 'tamam abi' dedim. Neyse, döner yiyorum, adam da 2 masa önümde tam karşıma oturdu. Ne zaman baksam beni izliyor. Neyse, utana utana hızlıca yedim. Biraz durduktan sonra hesabı ödedim. Çıkarken de adamın yanına gittim, 'görüşürüz abi' dedim. Adam geldi, yanağımdan makas aldı ve 'görüşürüz canım' dedi. Çok enteresan bir durum değil mi?

1208860_f85081c77642b26fde93745c6171d31a.jpg

Aslan akbey ne arıyor burda?😱

Geçen sene falan babam öğlen okuldan beni almaya geldi normalde öğlen benimle gezmek için aldığı ilk bu zamandı. Gelmeden önce babamla tartışmıştık bir konuda hiç konuşmuyorduk. Gel seni yemek yemeye götüreyim dedi. Bende geldim. Bulunduğum yerde “Kebeci” diye bir AVM benzeri biryer vardı diğer şehirlerde var mı bilmiyorum. Neyse oturduk falan sipariş verdik. Gözümde miyop tarzı bir şey var. Kavga ettiğimiz gece yine çoğu gece olduğu gibi KVP izlemiştim. Aramızda 3-5 masa olan yere bir grup oturdu. Gruptaki bir insanı Süleyman Çakıra çok benzettim. Yemek yiyorum ama sürekli adamı dikizliyorum böyle. Sebebi gözümde bulunan sorundan adamın yüzünü seçemiyorum. Adam bana baktı ben adama sonra kalkıp gittik. Şimdi düşünüyorum da o adam acaba kimdi?

Bugün dönerciye girdim. Neyse, tam dönerimi yiyodum ağzımı açtım. Çocuğun biri bana baktı. Kahkaha attım 'kendimi bir ünlünün ekmeği ağzına götürdüğü haline benzettim' dedim. Çocuğa onun için kahkaha attım, yani beni senin gözünle gördüm' dedim. Tam anlamadı, 'tamam abi' dedi. Çocuk oturdu bir masaya döner yiyordu, ben de 2 masa ötesine tam karşıya oturdum. Sürekli onu izliyordum. Utana utana hızlıca yedi. Biraz durduktan sonra hesabı ödedi. Çıkarken yanıma geldi görüşürüz abi dedi. Yanağından bir makas aldım görüşürüz canım dedim. Bu konuyu görünce aklıma geldi bir anda, bayağı tesadüf olmuş yaşadıklarımız.

Ben de buna benzer bir olay yasamistim. Bir keresinde okuldan cikmis duraga giderken bolgede yeni acilmis olan tatlicidan alinmis bir ekler pasta buldum. Orta boy ve frambuazliydi. Donercinin onundeki kaldirimin yuksek kisminda duruyuordu. Kaldirima temas etmiyordu, altinda kagidi vardi. Yenmemisti. Pembe pembe gel beni ye der gibi bakiyordu. Elime almamla agzima atmam bir oldu. Asla pisman olmadim. Hayatimda yaptigim en iyi secimlerden biriydi. Tadi mukemmeldi. Ustelik bu olay iki sene once falan oldu ve o ekler 15 liraya satiliyordu. Sonra eklerci iflas etti ve el degistirdi. Şu an o eklercide Kurt boregi (Ingilizce klavye yuzunden boyle oldu. Normalde irk olan Kurt kelimesinden bahsediyorum. Hayvan olan degil. Zaten hayvan olan kurdun boregi yok) satiliyor.