Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 29 Ocak 2025
Sadece_Emir
Uzman
Merhaba. MediaMarkt'dan aldığım HyperX Cloud 3S kulaklığımın Dongle'ı bozuldu. HyperX ise satıcı ile görüşün diyor ve redderlerse beyanname verin diyor. Kulaklığı göndermeden yazılı beyanname alabilir miyim?
Hangi şehirdesiniz?
Manisa.
Sadece_Emir
Uzman
Ürünün garantisi devam ediyor mu?
Evet 25 Mart'ta aldım.
Sadece_Emir
Uzman
Burası çok önemli HyperX değil HP teknik servisini arayın ve aynen şunları ya da şu tarz bir şey deyin "25 Mart'ta satın aldığım ürünüm kendi kendine birden dongle arızası verdi teknik servis yazılı raporu alabilir miyim mağaza garanti ya da iade kabul etmiyor" sizden bilgilerinizi ve kulaklığın seri no sunu vs isteyecekler bu bilgileri ver sana bir e-mail atacaklar mediamarkta git bu maili göster ve değişim talep ettiğini söyle sana direk yeni kulaklık gönderecekler.
Burası çok önemli HyperX değil HP teknik servisini arayın ve aynen şunları ya da şu tarz bir şey deyin "25 Mart'ta satın aldığım ürünüm kendi kendine birden dongle arızası verdi teknik servis yazılı raporu alabilir miyim mağaza garanti ya da iade kabul etmiyor" sizden bilgilerinizi ve kulaklığın seri no sunu vs isteyecekler bu bilgileri ver sana bir e-mail atacaklar mediamarkta git bu maili göster ve değişim talep ettiğini söyle sana direk yeni kulaklık gönderecekler.
Ben zaten globaldeki ekiple konuşuyorum hocam.
Türkiye temsilcileri ile görüşürseniz onlar sorunsuz yardımcı olacaktır.
Türkiye temsilcileri ile görüşürseniz onlar sorunsuz yardımcı olacaktır.
Türkiye temsilciler kimler.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
Uzun yıllar sonra nizami antrenmana geri dönüş için program tavsiyesi
- hargainbunter