Eğer kullandığınız Apple Watch donarsa veya yanıt vermezse yeniden başlatmanız gerekebilir. Yeniden başlatmanın iki yöntemi vardır.

1. Apple Watch normal bir şekilde çalışırken yeniden başlatma.

2. Apple Watch donduğunda veya yanıt vermediğinde yeniden başlamaya zorlama.

İlk olarak “Apple Watch normal bir şekilde çalışırken yeniden başlatma.işlemini anlatayım.

Bunun için ilk öncelikle Apple Watch'ınızın yan düğmesine kapatma süngüsünü görene kadar basılı tutun. Kapatma süngünü geldiğinde gücü kapat süngüsünü sağa doğru sürükleyin.

IMG_6651.webp

İkinci olarak ise, Apple Watch'ınız donarsa veya yanıt vermezse yeniden başlatma işlemini anlatayım.

Bunun için Apple Watch'ınızın yan düğmesine ve “Digital Crown” tekerleğine Apple logosunu görene kadar (ortalama on saniye) basılı tutun. Apple Watch'ınız yeniden başlayacak.

Bu işlemlere rağmen Apple Watch'ınız yeniden başlamıyorsa veya beklenmedik hareketler sergiliyor ise mutlaka Apple Destek'e başvurun.

Watch series 9 kullanıyorum bugüne kadar bir kere bile başıma böyle bir problem gelmedi, sizler yaşıyor musunuz?
Rehber için teşekkürler elinize sağlık.

1716566643817.webp

Apple Watch 4 saatimde bazen olabiliyor Android cihazlardaki gibi tuşa basılı tutarak yeniden başlatıyorum.

Eğer kullandığınız Apple Watch donarsa veya yanıt vermezse yeniden başlatmanız gerekebilir. Yeniden başlatmanın iki yöntemi vardır.

1. Apple Watch normal bir şekilde çalışırken yeniden başlatma.

2. Apple Watch donduğunda veya yanıt vermediğinde yeniden başlamaya zorlama.

İlk olarak “Apple Watch normal bir şekilde çalışırken yeniden başlatma.işlemini anlatayım.

Bunun için ilk öncelikle Apple Watch'ınızın yan düğmesine kapatma süngüsünü görene kadar basılı tutun. Kapatma süngünü geldiğinde gücü kapat süngüsünü sağa doğru sürükleyin.

Eki Görüntüle 49865

İkinci olarak ise, Apple Watch'ınız donarsa veya yanıt vermezse yeniden başlatma işlemini anlatayım.

Bunun için Apple Watch'ınızın yan düğmesine ve “Digital Crown” tekerleğine Apple logosunu görene kadar (ortalama on saniye) basılı tutun. Apple Watch'ınız yeniden başlayacak.

Bu işlemlere rağmen Apple Watch'ınız yeniden başlamıyorsa veya beklenmedik hareketler sergiliyor ise mutlaka Apple Destek'e başvurun.
Eline sağlık hocam rehber güzel de biraz daha kritik sıkıntılar için rehberler açarsanız çok daha mükemmel olabilir. Bunlar biraz basite kaçıyor.

Eline sağlık hocam rehber güzel de biraz daha kritik sıkıntılar için çözüm rehberleri açarsanız çok daha mükemmel olabilir. Bunlar biraz basite kaçıyor.

Teşekkür ederim, seve seve daha kritik ve karmaşık konular hakkında rehberler yapabilirim.

Watch series 9 kullanıyorum bugüne kadar bir kere bile başıma böyle bir problem gelmedi, sizler yaşıyor musunuz?
Rehber için teşekkürler elinize sağlık.

Eki Görüntüle 49894

Aktif olarak Apple Watch kullanıcısı değilim ancak daha önce kullanmış birisiyim. Ben kullandığımda bir sorun yaşamamıştım ancak sonuçta yazılımlar her zaman sorun çıkartabilir. Ne olur ne olmaz bilmekte fayda var. Teşekkür ederim.