AhmetBurak

Başarılı
Selam dostlar, mezuna kaldım, geçen sene dershaneye falan gitmedim. Dershane fiyatları uçmuş şekilde 50.000TL'den başlıyor diye duyumlar aldım. Sadece dershaneye para vermekle bitmiyor benim ulaşımım, yemek vs. çok ağır gelir aileme. Reklamlarda YKS birincisinin Doping Hafıza'dan çalıştığına dair bir video gördüm. Doping Hafıza ücretleri 21.000TL'den başlıyor bölüme göre artıyor. Siz olsanız hangisini neden seçerdiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Nereden birinci çıkıp çıkmadığı önemli değil. Kendi iç disiplininizi sağlayabilecekseniz Doping Hafızaya da gerek yok. Dershanenin zaten disiplin sağlaması dışında çok da bir katkısı olmuyor.

Selam dostlar, mezuna kaldım, geçen sene dershaneye falan gitmedim. Dershane fiyatları uçmuş şekilde 50.000TL'den başlıyor diye duyumlar aldım. Sadece dershaneye para vermekle bitmiyor benim ulaşımım, yemek vs. çok ağır gelir aileme. Reklamlarda YKS birincisinin Doping Hafıza'dan çalıştığına dair bir video gördüm. Doping Hafıza ücretleri 21.000TL'den başlıyor bölüme göre artıyor. Siz olsanız hangisini neden seçerdiniz?
O gördüğünüz reklamların hemen hemen hepsi doping hafıza tarafından öğrenciye ulaşılıp bir iş birliği sağlıyorlar. Onun dışında 50.000 TL'ye dershane kaldı mı ya ben Adana'da yaşıyorum bildiğim en ucuz etüt 85.000 TL idi. Doping hafıza kullanan kuzenim vardı gayet memnundu aslında sana pek bir şey katmıyor o sana hatırlatıyor unutturmuyor sen kendi kendine katıyorsun her şeyi.

Doping Hafıza'yı tavsiye etmem, onun yerine YouTube'u kullanabilirsiniz. Doping Hafıza'yı kullananlar memnun değil. Muhtemelen reklam yüzlerini satın alıyorlar diye düşünüyorum. Sonra da reklam ağırlıklı olarak her yerde reklamını veriyorlar. Milletin aklına ister istemez bir ikilem düşüyor.

Doping hafıza saplar hocam. TÜRKİYE BİRİNCİ'leri çıkıyor nede olsa ordan.