RamKokusuSeven Becerikli Katılım 11 Haziran 2025 Mesajlar 590 Çözümler 2 Beğeniler 404 Yer Rockstar Games GTA VI çıkar 25 Ocak 2026 #1 Selamlar, bende Suç ve Ceza, Budala var. Yakın zamanda Karamazov Kardeşler de alacağım. Sizce bu kadar kitap okumam yeter mi Yeraltından Notlar ile? Yoksa başka önerileriniz var mı? Varsa okuma sırası nedir?
Selamlar, bende Suç ve Ceza, Budala var. Yakın zamanda Karamazov Kardeşler de alacağım. Sizce bu kadar kitap okumam yeter mi Yeraltından Notlar ile? Yoksa başka önerileriniz var mı? Varsa okuma sırası nedir?
alperen Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.667 Makaleler 5 Çözümler 16 Beğeniler 3.822 Yer Winterfell 25 Ocak 2026 #2 Beyaz Geceler atılabilir araya, kısa zaten.
KS KS RamKokusuSeven Becerikli Katılım 11 Haziran 2025 Mesajlar 590 Çözümler 2 Beğeniler 404 Yer Rockstar Games GTA VI çıkar 25 Ocak 2026 #3 alperen dedi: Beyaz Geceler atılabilir araya, kısa zaten. Genişletmek için tıkla... Biraz korkum var hocam. Bunun nedeni şu an Suç ve Ceza okurken bile kafam karışıyor. S. Sokağı falan isimler verilmiş. Kafamı karıştırıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ocak 2026
alperen dedi: Beyaz Geceler atılabilir araya, kısa zaten. Genişletmek için tıkla... Biraz korkum var hocam. Bunun nedeni şu an Suç ve Ceza okurken bile kafam karışıyor. S. Sokağı falan isimler verilmiş. Kafamı karıştırıyor.
alperen Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.667 Makaleler 5 Çözümler 16 Beğeniler 3.822 Yer Winterfell 25 Ocak 2026 #4 RamKokusuSeven dedi: Biraz korkum var hocam. Bunun nedeni şu an Suç ve Ceza okurken bile kafam karışıyor. S. Sokağı falan isimler verilmiş. Kafamı karıştırıyor. Genişletmek için tıkla... Kısaltılmış versiyonunu alabilirsiniz Beyaz Geceler'in. İki karakter vardı benim okuduğumda, uzun olanda fazlaca vardı ama.
RamKokusuSeven dedi: Biraz korkum var hocam. Bunun nedeni şu an Suç ve Ceza okurken bile kafam karışıyor. S. Sokağı falan isimler verilmiş. Kafamı karıştırıyor. Genişletmek için tıkla... Kısaltılmış versiyonunu alabilirsiniz Beyaz Geceler'in. İki karakter vardı benim okuduğumda, uzun olanda fazlaca vardı ama.
KS KS RamKokusuSeven Becerikli Katılım 11 Haziran 2025 Mesajlar 590 Çözümler 2 Beğeniler 404 Yer Rockstar Games GTA VI çıkar 25 Ocak 2026 #5 alperen dedi: Kısaltılmış versiyonunu alabilirsiniz Beyaz Geceler'in. İki karakter vardı benim okuduğumda, uzun olanda fazlaca vardı ama. Genişletmek için tıkla... Öneriniz için teşekkürler.
alperen dedi: Kısaltılmış versiyonunu alabilirsiniz Beyaz Geceler'in. İki karakter vardı benim okuduğumda, uzun olanda fazlaca vardı ama. Genişletmek için tıkla... Öneriniz için teşekkürler.
A abcd Çalışkan Katılım 29 Aralık 2025 Mesajlar 13 Beğeniler 4 25 Ocak 2026 #6 Okuma sırası açıkcası yok, birbirleri ile pek alakalı değiller. Suç ve Ceza ile başlayın bence. Polisiye romanı sayılır, akıcı okuması.
Okuma sırası açıkcası yok, birbirleri ile pek alakalı değiller. Suç ve Ceza ile başlayın bence. Polisiye romanı sayılır, akıcı okuması.
talongod Yetkin Katılım 13 Nisan 2025 Mesajlar 3.047 Makaleler 5 Çözümler 24 Beğeniler 3.632 25 Ocak 2026 #7 Kumarbaz da öneririm, bayağı oldu okuyalı gerçi "Ezel" dizisi sayesinde başladığım bir kitaptı.
KS KS RamKokusuSeven Becerikli Katılım 11 Haziran 2025 Mesajlar 590 Çözümler 2 Beğeniler 404 Yer Rockstar Games GTA VI çıkar 25 Ocak 2026 #8 talongod dedi: Kumarbaz da öneririm, bayağı oldu okuyalı gerçi "Ezel" dizisi sayesinde başladığım bir kitaptı. Genişletmek için tıkla... Okuyabilirim aslında. Neden Ezel başlattı?
talongod dedi: Kumarbaz da öneririm, bayağı oldu okuyalı gerçi "Ezel" dizisi sayesinde başladığım bir kitaptı. Genişletmek için tıkla... Okuyabilirim aslında. Neden Ezel başlattı?
talongod Yetkin Katılım 13 Nisan 2025 Mesajlar 3.047 Makaleler 5 Çözümler 24 Beğeniler 3.632 25 Ocak 2026 #9 RamKokusuSeven dedi: Okuyabilirim aslında. Neden ezel başlattı? Genişletmek için tıkla... Dizideki ters elle deste bölme gibi kitaptaki detaylar işleniyordu, o yüzden merakıma yenik düşüp başlamıştım.
RamKokusuSeven dedi: Okuyabilirim aslında. Neden ezel başlattı? Genişletmek için tıkla... Dizideki ters elle deste bölme gibi kitaptaki detaylar işleniyordu, o yüzden merakıma yenik düşüp başlamıştım.
KS KS RamKokusuSeven Becerikli Katılım 11 Haziran 2025 Mesajlar 590 Çözümler 2 Beğeniler 404 Yer Rockstar Games GTA VI çıkar 25 Ocak 2026 #10 talongod dedi: Dizideki ters elle deste bölme gibi kitaptaki detaylar işleniyordu, o yüzden merakıma yenik düşüp başlamıştım. Genişletmek için tıkla... Uzun süredir bende felsefe okuyorum. Bu yüzden araştırmaya girdim ve Dostoyevski okumaya başladım.
talongod dedi: Dizideki ters elle deste bölme gibi kitaptaki detaylar işleniyordu, o yüzden merakıma yenik düşüp başlamıştım. Genişletmek için tıkla... Uzun süredir bende felsefe okuyorum. Bu yüzden araştırmaya girdim ve Dostoyevski okumaya başladım.