Yıllardır asla çözümünü bulamadığım garip bir sorun kendisi. Windows 10'da karanlık mod kullanırken dosya açınca anlık bir beyaz ışık patlaması oluyor. Uzun bir araştırma yaptım fakat kimse bir çözüm üretmemiş. Yardımcı olabilecek varsa çok memnum olarum dostlar. Örnek olması için video bırakıyorum. Not: Video bana ait değil. Ama neden bahsettiğimi anlamanız için koyucam. Bu hatayı başka alan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sanirim render gecikmeksi gibi bir sey. O aradaki boşluk beyaz temada işleniyor. Millet Windows 11'e bile geçiyordu bunun için. Yalnız yine de tam geçmiyor olabilir.

Windows tuşuna basip arama yerine “Performans” yazıp ardından çıkan seçenekler arasından Windows'un görünümünü ve performansını ayarla'yı seçin. Görsel Efektler sekmesinde Uygula en iyi görünüm için Ayarla'yı seçin. Ardından uygulayın ve bilgisayar yeniden başlatın.
Bunları yapmadan önceki ayarlarınızın da fotoğrafını bir yere yedekleyin. Belki faydası olabilir.

Windows 11 24h2 Insider Beta kanalındayım böyle bir sorun yok. Beta kanalından öncesinde bende de bu sorun vardı. İstersen Windows 10 Insider Beta kanalını deneyebilirsin.