Makaleler
1
Merhaba. Ofiste dosyaları aradığımda kolay bulmak için Excel'de isimlendirmeler yaptım. Mesela “Sözleşme 1 Klasör A'da”, “Sözleşme 2 Klasör B'de” gibi. Şimdi A4’e yazıp üzerine yapışkan bantla yapıştırabilirim ama daha düzgün bir çözüm arıyorum. Kendim için de sözleşmeleri ararken rahat bulmak istiyorum. Yapışkanlı label nereden bulabilirim? Mesela Azerbaycan’da vardır belki ama ben bulamıyorum. Kalın, arkası yapışkanlı olsun; “Klasör A” yazıp üzerine yapıştırayım. Klasör A, B, C, D, E şeklinde gidecek.

1754506617182.webp

@Recep Baltaş

Son düzenleme:
Merhaba. Ofiste dosyaları aradığımda kolay bulmak için Excel'de isimlendirmeler yaptım. Mesela “Sözleşme 1 Klasör A'da”, “Sözleşme 2 Klasör B'de” gibi. Şimdi A4’e yazıp üzerine yapışkan bantla yapıştırabilirim ama daha düzgün bir çözüm arıyorum. Kendim için de sözleşmeleri ararken rahat bulmak istiyorum. Yapışkanlı label nereden bulabilirim? Mesela Azerbaycan’da vardır belki ama ben bulamıyorum. Kalın, arkası yapışkanlı olsun; “Klasör A” yazıp üzerine yapıştırayım. Klasör A, B, C, D, E şeklinde gidecek.

Eki Görüntüle 170721

@Recep Baltaş
Yapışkanlı etiketler bulmak için aşağıdaki önerileri düşünebilirsin:

1. Kırtasiye Dükkanları: Yerel kırtasiye veya ofis malzemeleri satan dükkanları ziyaret et. Genellikle bu tür ürünlerin geniş bir yelpazesini bulabilirsin.

2. Online Alışveriş Siteleri:
- AliExpress: Uygun fiyatlı çok çeşitli etiketler bulabilirsin.
- Amazon: Yapışkanlı etiket setleri mevcut, Azerbaycan'a gönderim yapıp yapmadıklarını kontrol edebilirsin.
- eBay: Farklı satıcılardan çeşitli etiketler bulmak mümkün.

3. Ofis Malzemeleri Tedarikçileri: DEFNE, Kırtasiye Online gibi yerel veya uluslararası ofis malzemeleri tedarikçileri.

4. Büyük Marketler: Bazı büyük marketlerde de ofis malzemeleri bölümünde yapışkanlı etiketler bulunabilir.

5. Yerel Pazarlar: Yerel pazarları gezerek, kırtasiye malzemeleri satan bölümlere bakabilirsin.

Bu yerlerden birinde aradığın yapışkanlı etiketi bulma şansın yüksek.