Nefs İlmi

Üstün
Makaleler
81
LoL'ün ruhsal sağlıkta bıraktığı hasar ve Vanguard'ın Linux desteklememesi sebebiyle Dota 2 aklıma takıldı.

LoL'de gümüşün yukarısına asla çıkamadım. Çünkü support main'dim ve kahretsin ki bir pre-mate'im yoktu.
Ve abi adamlar sup'la nasıl beraber oynanabileceğini bilmiyor.

Sonra baktım ki aşırı şekilde ruh sağlığımı sömürüyor.

Ben de bıraktım.

Diğer yandan Dota 2 var. Aşırı zor, eski, zamana ayak uyduramamış gibi görüşler duymuştum zamanında.

Size sorayım. Dota 2 oynanır mı? Oynanırsa neden oynanır, oynanmazsa neden oynanmaz?

Eşekten inip ata binmek gibi. Bağımlılık yapan hiçbir oyun oynanmaz ve Dota bu işin ustası.

LoL'ün ruhsal sağlıkta bıraktığı hasar ve Vanguard'ın Linux desteklememesi sebebiyle Dota 2 aklıma takıldı.

LoL'de gümüşün yukarısına asla çıkamadım. Çünkü support main'dim ve kahretsin ki bir pre-mate'im yoktu.
Ve abi adamlar sup'la nasıl beraber oynanabileceğini bilmiyor.

Sonra baktım ki aşırı şekilde ruh sağlığımı sömürüyor.

Ben de bıraktım.

Diğer yandan Dota 2 var. Aşırı zor, eski, zamana ayak uyduramamış gibi görüşler duymuştum zamanında.

Size sorayım. Dota 2 oynanır mı? Oynanırsa neden oynanır, oynanmazsa neden oynanmaz?
LoL ile yaşadığın sorunların benzerini yaşarsın bence.

ekran görüntüsü.webp

Bağımlılık yapan bir oyun değil oynayabilirsin.

Ya zorluğu, çağın geri kalmış MOBAsı falan yorumları doğru mu? Yani öğrenmek için zaman harcadım diyelim, değer mi? Bir de kitlesi toxic mi?
Yalanım olmasın ben direkt uzun zamandır oyun oynamadım, ara ara CS 2 ile Skyrim oynarım.

Çağın gerisinde kaldığını düşünmüyorum, beğenip zevkle oynadıktan sonra AoE, Zoo Tycoon bile gözünde dünyanın en güzeli oluyor.

Kitlesi LoL'e nispeten daha düzgün; yaşı başı almış insanlardı.
Şu an muhtemelen hemen hemen farksızdır.

Fikrime gelecek olursan birkaç oyun dışında hiçbir oyun için zaman harcamaya değmez, özellikle rekabetçi oyunlar.