Merhaba. DotA2'de juggernaut ile oyuna başladım. Fakat neredeyse kimseyi kesemiyorum. Skilleri kullandıktan sonra hiçbir şey yapamıyorum. 4v1 kalıyorum hep bir de. Nasıl tavsiyeler verebilirsiniz? Ayrıca başka güçlü hangi karakterler var?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 17 Aralık 2023
Bırakmanı öneririm.
Başlangıç için Huskar kolay hero sayılır çünkü manasız bir hero. Sniper da sağ tık herosu onu da önerebilirim. Güçlü herodan ziyade kolay hero bakmalısın. Creepleri son vuruşla öldürüp para kasıp eşya alacaksın. Sonra rakipleri vuracaksın. Creepleri öldüremiyorsan jungle girebilirisn birkaç level sonra.
Bırakmanı öneririm.başlangıç için huskar kolay Hero sayılır çünkü manasız bir Hero. Sniper da sağ tık Hero'su onu da önerebilirim. Güçlü Hero'dan ziyade kolay Hero bakmalısın. Creepleri son vuruşla öldürüp para kasıp eşya alacaksın. Sonra rakipleri vuracaksın. Creepleri öldüremiyorsan Jungle girebilirisn birkaç level sonra.
Sağ olun hocam tavsiyeler için. Peki ya Ursa veya zeus nasıldır?
Zeus büyüsel hasar verir, en azından birazcık elin oturduktan sonra öneririm. Ursayı da aynı şekilde biraz daha öğrendikten sonra öneririm. İkisi de güzel herolar. Ancak başlangıç için tavsiyem Sniper olur. En kolay herolardan biri. Son vuruş almaya alıştıktan sonra Juggernaut, Phantom Assassin gibi herolar deneyebilirsin. Bir de herolara dair çok bilgi var, varsa bilen arkadaşınla oynayarak öğrenebilirsin. Veya rehber videoları...
RockyHighway79
Üstün
Dota 2 çok yavaş bir oyun. Pek keyifli olduğu da söylenemez. Tepkisellik de yok oyunda. 200 saatim var oyunda, 1 maç oynuyorsun 50 dakika sürüyor.