Şu tür dövmelerle memur olamayacağınızı biliyor musunuz? Bence ileride pişman olursunuz, yapmayın derim. Sildirme işlemi yapılıyor fakat yanık izleri hep kalıyor, bu yüzden silinmese daha iyi olur gibi duruyor. Memur olmasanız bile, net söylüyorum 5-10 yıla pişman olursunuz. Yaşlanınca zaten çok rahatsız edecek. Ne bileyim, yine de siz bilirsiniz.

Bence dövme hayattaki en boş şey. İlla bir resim açısından birini seçseydim, bunu seçerdim.

1721427402847.webp

Dövmesizler yaptırmayın diye doluşmuş hemen. :hehehe: Dövmesi olmayanlardan tavsiye almanı hiç önermem.

İlk sıradaki güzel, seçeneklerden onu yaptırırdım. Fakat silah gibi illegal, suç unsuru oluşturabilecek (gangsta) modelleri ciddi ve resmi bir iş yapıyorsan veya o tarz ortamlarda bulunuyorsan yaptırmanı önermem. İnsanların izlenimi çok değişiyor, inan bana.

Hatırladığım kadarıyla kaptandın, yaptır silah yerine çapa tutan bir hanım kız.

Ben dövme yaptıracak olsaydım sol koluma Volkswagen, Opel, Ford, Toyota, Renault veya Honda logosu yaptırırdım, sağ koluma ise 1.3 TCe, 1.6 atmosferik, 1.6 TDCI veya 1.5 dCi yazdırırdım mükemmel olurdu.

Ha bir de sırtına da aşıksan vur saza şoförsen bas gaza yazdırmadan olmaz.