Detaylar
Kim cevapladı?Boşlukta Düşünen Adam
Yetkin
Okula dövme ile nasıl gireceksin dostum? 
Yine de bana kalırsa yılan dövmesi yaptırın, hafif kaslı bir vücudun varsa çok fena olur. Ha birde önce kontrol et dövmeye alerjin var mı diye, yoksa sürünürsün.
Yine de bana kalırsa yılan dövmesi yaptırın, hafif kaslı bir vücudun varsa çok fena olur. Ha birde önce kontrol et dövmeye alerjin var mı diye, yoksa sürünürsün.
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Dövme okullarda yönetmeliğe göre yasak. Ayrıca sırf ergenlik hevesi için vücudunuza geri dönüşü olmayan şeyler yapmayın.
Geçen yıl bir arkadaş hem göğsüne hem koluna dövme yaptırdı, müdür biraz azarladı ama yaptırım filan olmadı kapattı konuyu.
Geri dönüşü olmayan bir şey yapmıyorum ki, geçici yaptırmak istiyorum.Dövme okullarda yönetmeliğe göre yasak. Ayrıca sırf ergenlik hevesi için vücudunuza geri dönüşü olmayan şeyler yapmayın.
Ethem Efe
Üstün
Geçen yıl bir arkadaş hem göğsüne hem koluna dövme yaptırdı, müdür biraz azarladı ama yaptırım filan olmadı kapattı konuyu.
Gerek yok, arkadaşın dediği gibi bir hevesle yaptırmayın ömürlük şeyi. Havalı falan olmazsınız emin olun.
Lise okuduğum zamanlarda 5-6 tane dövme yaptırdım kimse bir şey demedi.