Tek tıkla, hiçbir ayar yapmanıza gerek kalmadan çalışacak bir program/script hazırladım.
Sadece DPIscord bat dosyasını çalıştırın, program çalışan ByeDPI stratejisini bulacak ve masaüstüne Discord (DPI) adında kısayol oluşturacak. Artık Discord'a yeni kısayolu kullanarak girebilirsiniz.
SplitWire'ın Byedpi sekmesindeki dll seçeneğine benzer mantık.
DPIscord'un boyutu küçük, dahili DoT var ve sadece Discord bu DoT'u kullanıyor. Bir de strateji arayıp bulma özelliği var.
Güncelleme v2.1:
Ben temiz olduğunu bilsem de gost virustotal'de çok sayıda uyarı çıkarıyor, yersiz ithamlarla uğraşmamak için gost'un yerine sing-box kullanımına geçtim. En azından sing-box virustotal'de uyarı çıkarmıyor.
Strateji curl tarafından başarılı görülse bile Discord'un açılmadığı durumlar olabiliyor. Bu nedenle kullanıcıdan Discord'un başarılı şekilde açıldığının onayı isteniyor, kullanıcı onay vermezse sıradaki stratejiye geçiliyor.
-s1 -At -d2 -f-1 -r1+s -An stratejisini Vodafone'da çalışıyor diye koymuştum, çalıştığını söylüyorlardı kullananlar. Baştan dener misin acaba belki o anlık bir durum olmuştur.
-s1 -At -d2 -f-1 -r1+s -An stratejisini Vodafone'da çalışıyor diye koymuştum, çalıştığını söylüyorlardı kullananlar. Baştan dener misin acaba belki o anlık bir durum olmuştur.
Yani hocam, en az 3-4 kere denedim, hiçbir strateji bulmuyor Vodafone'da. Bu yöntem olmuyorsa, başka kesin çalışacağını düşündüğünüz yöntemler var mı? Artık cidden can sıkıcı olmaya başladı bu olay.
Yani hocam, en az 3-4 kere denedim, hiçbir strateji bulmuyor Vodafone'da. Bu yöntem olmuyorsa, başka kesin çalışacağını düşündüğünüz yöntemler var mı? Artık cidden can sıkıcı olmaya başladı bu olay.
ISS size IPv6 tanımlamış mı diye kontrol edebilir misiniz? Emin olmamakla birlikte kimi IPv6 kullanıcılarında DPI programlarının çalışmadığını gözlemledim. Bir kontrol etmekte fayda var.